Godinu dana posle tragične smrti ćerkice, slavni sportista podelio radosne vesti (foto)

Skoro tačno godinu dana posle tragične smrti 19-mesečne ćerkice Emi, jedan od najboljih skijaša u istoriji Bode Miler i njegova supruga Morgan podelili su radosne vesti da će ponovo postati roditelji i to blizanaca.

View this post on Instagram

Merry Christmas to our baby girl in heaven. We miss you so much! …….. 2018 has been a year full of overwhelming sadness and overwhelming joy. We have spent half of the year mourning and attempting to heal the loss of our angel which feels like an impossible battle all while celebrating the birth of our son. Seeking normalcy for our children has been our driving force forward. Normally I would be looking forward to a “fresh beginning” in 2019 but there is no more starting fresh after the loss of a child. So here’s to a healthy 2019 full of personal growth and creating many memories with my babies, full of smiles and laughs. Wishing everyone a special holiday season surrounded by loved ones.

A post shared by Morgan Miller (@morganebeck) on

Olimpijski šampion i njegova supruga su vesti da će uskoro postati roditelji dva dečaka otkrili gostujući u emisiji ‘Tudej šou’. Bode i Morgan su već roditelji 10-mesečnog Istona, koji je rođen dva meseca posle smrti ćerkice Emeline, koja se utopila prošlog juna u komšijskom bazenu, i 4-godišnjeg Neša, a skijaš iz prethodnih veza ima još dvoje dece.

– Svakog dana imate izbor kako želite da nastavite napred i osigurate da deci dajete najbolje od sebe, od života i to nije uopšte lako. Svakodnevno se borite s tim da uopšte ustanete iz kreveta. Ali videti njih i radost u njihovim očima i proživljavati njihova iskustva je ono što bar malo olakšava dan – objasnila je Morgan kako se nosi sa gubitkom deteta i dodala: Emi nosima u srcima svakog dana. Ne postaje lakše i mi samo zamišljamo kako bi bilo da je ona i dalje sa nama. Delimo suze, sećanja…i dalje je čuvamo kao deo naše porodice i to nam je ovo putovanje bar malo olakšalo – dodala je.

Par nije otkrio kada će dečaci stići na svet, ali Bode je ranije govorio da bi želeo da postane otac blizanaca na svoj rođendan, a 12. oktobra napuniće 42. rođendan.

Napišite komentar