U trendu

Heroj ili nasilnik: Potez jednog oca uzburkao javnost (video)

Postupak jednog oca koji je za vrat uhvatio 15-godišnjaka koji je maltretirao njegovu ćerku podelio je javnost. Dok jedni smatraju da je heroj, drugi ga osuđuju jer je nasrnuo na dete.

Man who 'choked 14-year-old-daughter's bully' reveals what exactly pushed him over the edge26 April 2018 (Australia) A Brisbane man was charged earlier this year after he allegedly attacked a 14-year-old boy who he claims tormented his step-daughter.Mark Bladen, aged 53, tracked the alleged bully down and confronted him at a skate park in Brisbane.The firefighter yelled and pointed at the boy, before grabbing him by the neck and appearing to choke him, footage obtained by 7 News shows.Recalling the event in a 60 Minutes preview ahead of this Sunday's full episode, Bladen revealed that it was the boy smiling that made him snap, according to UNILAD.Describing the relentless way his daughter was bullied by his victim, he told the show:His daughter added that the child who was choked in the video had called her names and given her insulting giftsBladen only stopped chocking the teenager when a friend of the boy's intervened, dragging the man back and yelling:Get off him!The boy – who suffered bruising to his throat and scratches to his limbs – reported the incident to the police, showing them photos of the alleged scuffle.Bladen pleaded guilty at Brisbane Magistrates Court on 20 March to one count of assault occasioning bodily harm.He was sentenced to pay $1000 (£543), with no conviction recorded after the court heard he had an exemplary history, and $500 (£272) compensation.The father reportedly told police he was "aghast" with his behaviour and apologised to the victim outside of court. He said:I'm very sorry for what I did, very regretful and ashamed.Please don't do what I did, I just lost control. It's definitely not the way to handle things

Gepostet von Time News International am Donnerstag, 26. April 2018

Incident je snimljen u skejt parku u Brisbejnu u australijskoj državi Kvinslend prošloga meseca, a otac je sada odlučio da progovori o situaciji zbog koje se našao u svim lokalnim vestima. Reč je o 53-godišnjem Marku Bladenu koji se obračunao sa 15-godišnjakom koji je vređao i omalovažavao njegovu maloletnu pastorku. Devojka je za emisiju „60 Minutes“ izjavila kako je mladić nazivao pogrdnim imenima i poklanjao uvredljive darove.

– Govorio mi je da sam gorila ili King Kong, a za Božić mi je poklonio kremu za brijanje da skinem dlake sa lica – ispričala je devojka Liz Hajs.

Njen očuh zbog toga je odlučio da porazgovara sa 15-godišnjakom, ali je, kada je vidio njegovu reakciju, poludeo. Nasrnuo je mladića, uhvatio ga za vrat i počeo da ga guši.

– Smejao mi se u lice – pravda se otac.

Mark Bladen je zbog svoje reakcije morao da plati 1.000 dolara kazne i još 500 dolara odštete. Tuču su na kraju prekinuli prijatelji mladića, a on je zadobio modrice po vratu i ogrebotine.

Devojčin očuh se na sudu izvinio 15-godišnjaku i rekao kako je izgubio kontrolu i da se stvari tako ne rešavaju. Uprkos tome, mnogi su ga nazvali herojem.

– Učinio je ono što bi svaki otac uradio za svoje dete – jedna je od reakcija na društvenim mrežma, dok drugi korisnik tvrdi kako je samo ‘štitio svoju porodicu’.

Šta vi mislite, ima li opravdanja za ono što je uradio?

1 komentar
  1. podbarac

    Trebao mu je zavrnut pevalicu.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike