U trendu

Izašla na sastanak s momkom, a onda joj je muškarac koji je sedeo pored dao papirić: ‘Beži’

Neimenovanog muškarca nazivaju herojem na društvenim mrežama nakon što je njemu nepoznatu ženu spasio dok je sedela s drugim momkom na sastanku u kafiću.

Ona se zove Haida, a svoje iskustvo podelila je na Tviteru. Kaže da joj je taj neznanac prišao dok je muškarac s kojim je bila na sastanku bio u toaletu i na brzaka joj je u ruku gurnuo papirić. U poruci je pisalo: ‘Previše crvenih zastavica. Beži. Budi sigurna, devojko.’

– Juče sam popila kafu s nekim momkom. Kad je otišao u WC, muškarac koji je sedeo iza mene dao mi je ovu poruku – napisala je i pokazala kako poruka izgleda.

Naravno, njena objava proširila se internetom poput munje i dirnula mnoge. Nazivaju ga herojem, romantikom, pravim muškarcem… Hvale njegovo brzo razmišljanje i brigu za ženu u nevolji. Komentarisali su i da bi se većina pravila da ih se to ne tiče, ali ne i ovaj muškarac…

– Ne mogu da se načudim koliko su te zastavice morale biti jarko crvene kad ih je primetila potpuno nepoznata osoba i napisala poruku upozorenja. Odlično – prokomentisao je neko, a Haida mu je odgovorila: ‘Da, videle su se poput mojih crvenih noktiju’, prenosi Miror.

Ovo su još neki od komentara uz njenu objavu:

‘Ne želim da budem dramatična, ali ovaj savet bi bukvalno mogao da vam spasi život’.

‘Jednom sam bila na sastanku i konobar je stalno bio ljubazan prema meni, a nekako bezobrazan prema muškarcu s kojim sam se našla. Pomislila sam tada jel’ to možda crvena zastavica, znak upozorenja. Ispostavilo se da je konobar bio u pravu’.

‘Nisu sve devojke dobre u prepoznavanju znakova upozorenja. Ponekad neko treći bolje vidi celu situaciju’.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.