U trendu

Ko je vaš idealan partner?

Redosled po kojem ste došli u svoju porodicu vam može mnogo toga reći o vašem idealnom muškarcu kao i onom koji bi vam mogao manje odgovarati.

Ako ste već u odnosu, ne brinite se. Nove informacije osvestiće razloge nesuglasica, da možete promeniti ponašanje i komunikaciju i vaš odnos krene u sasvim novom smeru – prema saradnji, umesto u borbu za moć.

Ako ste tek upoznali osobu koja vam se sviđa – kojim je redosledom rođena u odnosu na svoje braće i sestre?

ŽENA STARIJA OD SESTARA
Žena koja ima mlađu sestru ili sestre, a nema braće vrlo je specifična jer voli da naređuje, ali i da brine se za najbliže. Muškarcima koji žele da joj se svide može se učiniti prestrogom pa ih pomalo i plaši. Najviše joj odgovara muškarac koji ima stariju sestru ili sestre, a nema braće, ali neka bude spreman na kritike koje mu može uputiti smatrajući ga neurednim i slabim.

Dobar će izbor biti i muškarac koji ima starijeg brata. Jedinac joj može biti partner samo ako je fleksibilan. Sama najradije bira muškarca koji u svojoj porodici zauzima istu poziciju kakvu ima njen otac u svojoj. Deca su joj važnija od partnera, a dobra je vest da će se sve eventualne napetosti u odnosu smanjiti rođenjem djece. Uživa kad su deca o njoj ovisna pa će njihovo odrastanje za nju biti velik izazov – može se dogoditi da im nikada ne dopusti da se od nje potpuno odvoje.

ŽENA MLAĐA OD SESTARA
Žena koja je mlađa od svoje sestre ili je najmlađa od svih sestara, a nema braće – razmažena je, impulsivna, obožava promenu i uzbuđenja. U odnosima s muškarcima je ambivalentna, nije joj teško privući ih, ali ako oni pokušaju preuzeti glavnu reč, postaje takmičarski raspoložena. Najbolje se slaže s muškarcem koji je stariji od svoje sestre, no najčešće je privlači muškarac stariji od svoje braće, a s njime teže nalazi zajednički jezik. Jedinac je najlošiji izbor ako nije znatno stariji od nje.

ŽENA STARIJA OD BRAĆE
To je snažna i nezavisna žena. Voli da se brine o muškarcu i ne traži puno zauzvrat, važno joj je jedino da ispuni njegove potrebe. Na prvi pogled ona je san svakog muškog bića, no i kod nje postoji „kvaka 22“ – vrlo je posesivna. Najbolje će se složiti s muškarcem koji ima starije sestre ili stariju braću. Dobra je varijanta i muškarac koji je srednje dete, pod uslovom da ima barem jednu stariju sestru. U obzir može doći i jedinac ako njegov otac ima mlađeg brata.

ŽENA MLAĐA OD BRAĆE
Muškarcima je žena koja ima stariju braću najdraži izbor. Ona je ženstvena, prijateljski raspoložena, pomalo ranjiva i osetljiva, ali i vrlo taktična. Ako joj je partner muškarac koji ima mlađe sestre, taj će odnos biti uspješan. Najlošije se slaže s muškarcem koji ima stariju braću ili je jedinac čiji je otac bio jedinac ili ima stariju braću.

JEDINICA
Žena koja nema braće i sestara muškarcima može ići na živce zbog toga što je ceo život ovisna o svojim roditeljima i s njima je u veoma bliskom odnosu. Nije retkost da je majčino mišljenje odlučujuće pri odabiru njenog životnog partnera, a neretko joj dogovara i priliku za udaju. Muškarci je doživljavaju kao razmaženu i egocentričnu. No i za nju ima leka: muškarac koji je stariji od svoje braće biće vrlo dobar izbor kao njen životni partner.

Dobre i manje dobre kombinacije

Ljubavni odnosi bez sukoba:

muškarac stariji od sestara – žena mlađa od braće
muškarac mlađi od sestara – žena starija od braće

Konfliktni odnosi:

muškarac stariji od braće – žena starija od sestara
muškarac mlađi od braće – žena mlađa od sestara

 

 

Izvor: sensaklub.hr

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike