najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

Kod kuće

Žanr: animirani, avantura, fantazija, sinhronizovan
Trajanje: 94 min.

Glavne uloge u sinhronizaciji:Sara Jovanović, Ivan Zekić, Anica Dobra
Glavne uloge:Džim Parsons (Jim Parsons), Rijana (Rihanna), Stiv Martin (Steve Martin), Dženifer Lopez (Jennifer Lopez)
Scenario:Tom Estli (Tom J. Astle), Met Ember (Matt Ember), Adam Reks (Adam Rex) – knjiga
Režija:Tim Johnson

SINOPSIS

Preterano optimistična i pomalo nesposobna vanzemaljska rasa Buv, koju predvodi Kapetan Smek, beži od smrtnih neprijatelja i dospeva na Zemlju. Ubeđeni da čine uslugu ljudskoj rasi, počinju da iseljavaju ljude sa Zemlje. Međutim, snalažljiva devojčica Tip uspeva da izbegne zarobljavanje. Dok beži, društvo joj pravi prognani Buv pod imenom Ou, koji je slučajno obavestio smrtne neprijatelje vanzemaljce da se Buv rasa krije na Zemlji.

O FILMU

Topao, uzbudljiv i zabavan, prožet fantastičnom muzikom, animirani film „Kod kuće“ priča je o vanzemaljskoj vrsti Buv, koja dolazi na Zemlju i odlučuje da tu planetu nazove domom jer im se puno dopala. Odmah okružuju ljude i sele ih na drugo mesto. Film je sinhronizovan na srpski, što znači da će najmlađi posetioci moći nesmetano da uživaju u uvom ostvarenju.

Ivan Zekić pozajmljuje glas malom vanzemaljcu po imenu Ou, koji se ne uklapa među ostale Buvove. Nije naročito popularan među svojom vrstom i deluje kao da ništa ne radi kako treba. Ou slučajno šalje pozivnicu za zabavu čitavom univerzumu, što znači da Buvove mogu pronaći neprijatelji. Na kraju, Ou postane begunac, a ukoliko ga vođa i kapetan Smek pronađe, Ou će biti u velikoj nevolji.

Ou upoznaje snalažljivu devojčicu Tip (Sara Jovanović) koja živi sama. Njena mama je nastala, baš kao i svi ostali, i Tip želi da je pronađe. U početku se Ou i Tip ne slažu najbolje i deluje kao da nemaju ništa zajedničko. Kada se Tip požali da joj nedostaje mama, mali vanzemaljac (koji govori na veoma neobičan način) kaže joj: „Buvovi nemati moju mame“. Postepeno se sprijateljuju i kreću u veliku avanturu. Film je zasnovan na nagrađivanoj knjizi „The True Meaning of Smekday“, koju je napisao Adam Reks.

Oficijelni sajt:

 

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike