U trendu

Muž napisao pismo komšiji s kojim ga žena vara i nasmejao internet

Anonimni muškarac iz Velike Britanije podelio je na Reditu fotografiju rukom pisanog pisma za koje kaže da ga je napisao ljubavniku svoje žene, i to sa naslovom: „Došao sam kući i uhvatio svoju partnerku u krevet sa nekim drugim“. „Prilično sam siguran da sam pogodio pravi ton?”, dodao je na početku.

Came home to my partner in bed with someone else! Pretty sure I struck the right tone? from CasualUK

U poruci je pisalo: „Hej, samo sam hteo da te obavestim da spavaš sa nekim ko je oženjen i da nismo u otvorenoj vezi, tako da ne bi trebalo da radiš pogane stvari sa njom.

„Znam kako život ume da postane usamljen, tako da ne zameran ako ponekad svratite da popijete piće dok ja nisam tu, ali možete li me u budućnosti obavestiti da mogu da pomerim auto za vas, molim vas.“

Potpisao je poruku: ‘Živeli, br.86.’

Muž tvrdi da zna da kako nekad svi možemo da se osećamo „usamljeno“ i ne smeta mu da „svrati na piće“. Mnogi su se na Reditu smejali i komentarisali kako njegovo pismo zvuči kao poziv.

Iako ne postoji način da se proveri da li je pismo autentično ili ne, nije prošlo mnogo pre nego što je objava prikupila preko 600 komentara korisnika ove platforme koje je dobro zabavila poruka.

„Mislim da je navijanje pomalo pasivno agresivno“, našalio se jedan. „Mislim da bi „veliko hvala“ postavilo ton, želite da znaju da mislite da mislite ozbiljno, ali ste takođe zahvalni na budućem uzimanju u obzir.“

Drugi je sarkastično dodao: „Mislim da izgovaranje „Nemam ništa protiv da svratiš na pivo privremeno“ zbunjuje svakoga i potencijalno vas otvara da se isti problem ponovi.“

Treći je komentarisao: „Ovo pismo je patetično. Hmm, izvinite, možete li molim vas da ne je**te moju ženu, to me rastužuje. Hvala.“

U međuvremenu, četvrti je napisao: „Ti mora da si neko koga svako može da gurne u red i samo ćeš mrmljati sebi u bradu uz reči „mogao si samo da pitaš, pustio bih te unutra“, dok je peti jednostavno označio poruku „patetičnom“.

„Mislim da poruka savršeno prikazuje britansku pasivnu agresiju i ta osoba će prestati“, dodao je jedan korisnik.

Međutim, neki su bili sumnjičavi i sugerisali da beleška možda parodira onu koja je postavljena dan ranije, prenosi Dejli Mejl.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar