U trendu

Načinom na koji istiskujete pastu za zube otkrivate U POTPUNOSTI vaš karakter, smatraju psiholozi

Većina aktivnosti koje obavljamo kroz dan ne zahtevaju svesne odluke, odnosno razmišljanje o tome što ćete napraviti i na koji način, već ih radimo automatski – onako kako smo naučili i kako nam odgovara. Zato se iz načina na koji radite neke takve stvari može ‘iščitati’ ponešto i o tome kakva ste osoba, tvrde psiholozi.

kalodont
Foto: slockertCC BY 2.0

Jedan od najboljih primera za to je način na koji istiskujete pastu za zube, prenosi Bright Side. 

Istiskujete pastu od sredine
Vi ste realni, aktivni i stalno u nekoj žurbi. Niste baš najorganiziranija i najurednija osoba na svetu, ali provlačite se nekako. Ipak, kad se suočite s izazovima, znate se brzo da se saberete i pronađete optimalna rešenja.

Vrlo ste društveni, imate mnogo prijatelja i volite biti izloženi oku javnosti. Velika je verovatnća da dobro balansirate između različitih uloga u životu i da ste emocionalno stabilni, posebno u izazovnim vremenima.

Tuba izgleda kao da je netaknuta
Ako vaša pasta za zube nema vidljivih udubljenja od stiskanja, to bi mogao biti znak da ste umetnička duša sklona sanjarenju. Može se činiti da živite u nekom svom svetu, onom koji se odvija u vašoj glavi, ili jednostavno volite biti sami sa sobom.

Vrlo ste osetljivi, nežni, jednostavni, obazrivi, velikodušni i tolerantni. Uvek ste puni misli i ideja koje ste spremni da podelite s drugima.

Pastu stišćete od vrha, bliže otvoru
Vi ste tvrdoglavi i u stanju ste da učinite sve da biste ostvarili ono što želite. Kad odredite cilj, ništa drugo vam nije važno osim kako da stignete do njega, i obično uspevate. Skloni ste pesimističnim epizodama i nemate poverenja u druge ljude. Verovatno ste već navikli  da se oslanjate sami na sebe.

Prilično ste orijentisani sami na sebe i volite sami sebe. To je dobra navika, ali do određene mere, do trenutka kad ne preraste u iskorištavanja drugih za vlastite ciljeve i potrebe.

Pastu stiskate neorganizovano, kako koji dan
Izgleda li vaša pasta za zube kao da je neko bagerom prešao preko nje, to ukazuje na to da svet oko sebe gledate drugačije od većine ljudi. Vrlo ste kreativni i imate umetničkih sklonosti. Optimistični ste i otvoreni. Ali, iza toga se može skrivati i sklonost čestim promjenama raspoloženja.

Kalodont
Foto: Jens RostCC BY 2.0

Za vas je veliki izazov to da budete uredni i tačni. Mučite se s planiranjem vremena i ostvarivanjem zadataka u određenom roku, pa većinu poslova verovatno odrađujete u zadnji čas.

Od kraja prema napred, uz rolanje tube 
Vi ste vrlo štedljiv i uredan čovek koji brine o svojoj imovini i o ljudima s kojima ste okruženi. Moglo bi se reći da ste perfekcionista, koji ne voli gubiti bez potrebe, odnosno navikli ste maksimalno iskoristiti sve resurse koji su vam dati, pa tako i pastu za zube da iscedite do zadnje mrvice.

Pranje zuba može sprečiti preuranjene trudove
Verovatno ste marljivi i navikli naporno da radite, uz prilagođavanje tome da sve obaveze rešavate savesno. Dobri ste u poslu, precizni, drugi se mogu osloniti na vas. Kuća vam je uvek čista, a život organizovan, smatraju psiholozi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar