Naježićete se: Miša Janketić dao najvredniju lekciju ljubavi (video)

Miša Janketić, jedan od naših najboljih i najcenjenijih glumaca, napustio nas je u 80. godini života. Njegove uloge zauvek će se pamtiti, ali i jedna izjava koja može da posluži kao najvrednija lekcija ljubavi.

Miša Janketić je gostujući u emisiji „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ ispričao jednu zanimljivu angedotu kada mu je jedna mlada novinarka postavila pitanje o braku sa Svjetlanom Knežević.

Mikele Djaketi i ja vec 45 godina.

Gepostet von Svjetlana Knežević am Dienstag, 1. November 2016

– Ja sam joj rekao da sam 45 godina u braku, imam četvoro dece i tri unuka – započeo je Miša priču, a onda dodao da ga je upitala da li voli svoju ženu, na šta je ostao potpuno zatečen.

– Slušaj, posle toliko vremena i toliko dece, devojko, ne znam – rekao je Miša i izazvao smeh i aplauz u studiju, ali tu nije kraj, onda je glumac nastavio:

– Ne znam da li volim svoju ženu, ali znam da bih teško bez nje mogao da živim – rekao je kratko i jasno i u par reči opisao kako izgleda srećan i skladan brak.

(Blic Žena)

1 komentar
  1. AHIL

    Lepo je imati dobru zenu,to je nesumnjivo.Ali,ni jedna zena se ne moze uporedjivati sa ljubavnicom.Zena sluzi da kuva,pere,pegla…i sve takve neke stvari.Ali ono sto ljubavnica pruza muskarcu,to neopisivo zadovoljstvo,kada je on zadovolji,a ona mu vrati to stostruko…to zena ne moze,a nije ni interesantno.Sa zenom se vodi kofekcijski seks,a sa ljubavnicom…kao sivenje odela po porudzbini,kod cuvenog krojaca.!

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike