najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Novak Đoković u Milanu – prikupljanje sredstava za decu Srbije

Fondacija Novak Đoković organizuje u utorak uveče u Milanu (20h) dobrotvornu večeru akuciju za skupljanje sredstava za programe ranog obrazovanja dece u Srbiji, prenose mediji u Srbiji.

Oko 400 zvanica okupiće se u srednjevekovnom zamku Sforcesko, a među gostima su i čuveni modni kreator Đorđo Armani, proslavljeni fudbaleri Milana Paolo Maldini i Andrij Ševčenko, urednica Voga Ana Vintur, srpski košarkaši Miroslav Raduljica i Milan Mačvan, i brojna druga imena iz sveta sporta, mode, šou biznisa.

Sva skupljena sredstva biće usmerena ka programima ranog obrazovanja za decu Srbije, koje sprovodi Novak Đoković Fondacija. Cilj je da svako dete u Srbiji ima jednake šanse da se razvija i uči, naročito u najranijem periodu života koje je od izuzetne važnosti, kao i da se mališanima omoguće programi koji će podstaći njihova znanja, kreativnost, i omogućiti im socijalizaciju, igru, druženje sa svojim vršnjacima.

Novac će biti prikupljen putem aukcije na dobrotvornoj večeri, kao i kroz egzibicione teniske mečeve 21. i 22. septembra u Milanu. Kada je reč o aukciji, već sada je poznat deo predmeta za koji će moći da se nadmeću ne samo gosti na večeri, nego i svi koji su u prilici da to urade putem interneta.

Tako, na primer, svako ko želi, i ko je u mogućnosti da obezbedi model patika sa autentičnim Novakovim potpisom u kojima je naš teniser igrao na Rolan Garosu ove godine, ili reket kojim je Đoković osvojio Australijan open, moći će da poseti adresu http://www.charitystars.com/tag/milano-gala-dinner-2016-en i uključi se u aukciju koja će putem interneta trajati narednih nekoliko dana.

Među predmetima za koje će se nadmetati ljudi širom sveta, koji su u prilici da izdvoje novac u ovu svrhu, a naći će se:

• biciklistička tura sa Vićencom Nibalijem, šampionom trke „Tur de Frans“ iz 2014
• poseta treningu fudbalskog kluba Milano u njihovom sportskom centru Milanelo,
• košarkaška lopta sa potpisom slavne NBA zvezde Medžika Džonsona
• rukavice i torba sa potpisom Sebastijana Fetela, prvaka Formule 1
• dva mesta u „Trusardi Skajboks“ loži na nekom od mečeva fudbalskog kluba Juventus
• reketi Rafe Nadala, Serene Vilijams, Fabija Fonjinija, Flavije Penete
• Seiko sat koji nosi najbolji teniser planete
• oprema Valentina Rosija, slavnog motocikliste
• neverovatno iskustvo vožnje nekog od najnovijih modela automobila Ferari, i još mnogo toga…

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike