U trendu

„Ovako izgleda kada sirotinja u stanu od 100 kvadrata nema mesta“: Prizor iz jedne beogradske zgrade zapalio mreže

Na društvenim mrežama objavljena je fotografija na koji se vidi kako ispred jednog stana u Beogradu stoji kesa sa đubretom. Uz nju je napisana i poruka: „Ovako izgleda kad sirotinja u stanu od 100 kvadrata nema mesta za sopstveno smeće.“

Fotografija je objavljena na Tviteru, a korisnica koja je objavila, u komentarima objašnjava da je ovo „redovna pojava“ i da đubre često stoji ispred vrata po ceo dan i noć. „Ovi stalno to rade. Zato sam slikala. A da vidiš ulaz kako je lepo sređen, slike po zidovima, venčići od cvijeća, kišobrani, dečji trotineti i bicikli… porodična atmosfera. I onda ovi ture kontejner! Seljana. I muziku takvu slušaju, pa odvrnu. Tipični skorojevići“, napisala je u jednom od komentara korisnica koja je objavila pomenutu fotografiju.

Njena objava privukla je veliku pažnju i brojni korisnici su komentarisali prizor koji su videli na njenom nalogu. Neki su čak objavljivali i fotografije smeće ili nameštaja koje njihove komšije ostavljaju ispred svojih vrata. Drugi su komentarisali da im smeta i kada komšije ispred svojih vrata ostavljaju obuću.

„Kod nas ista slika ispred stana od 150 kvadrata“, „Moj komšija ispod ima 250 kvadrata i isto nema mesta za đubre. Još je u onim kesicama s pijace, nema pare za kesu za smeće“, „Skalpelom iseci kesu. Nikad više neće ostaviti ispred vrata. Ja sam tako rešio problem dok sam živeo u stanu. Istina, kesa je bila crna i mnooogo veća“, „Otvorite kesu i naslonite je na vrata“, samo su neki od komentara, prenosi Mondo.rs.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (9)