Ovi znaci i ponašanja na venčanju pokazuju da će vam se brak završiti – razvodom

Daleki veći broj muškaraca i žena još u mladosti mašta o lepom, srećnom venčanju koje bi trebalo da im donese mir i blagostanje kasnije u životu.

Međutim, početna zaljubljivanja i ljubav kasnije ne donesu obavezno i sreću u braku. Takvih parova, koji su na početku bili idealni a kasnije nikakvi postoje u značajnom broju.

Portal Netmums objavio je zanimljiv članak na temu venčanja i znakova koje možemo da vidimo na njemu. Ukoliko se prepoznate u makar jednom od pet navedenih primera šta kasnije ne donosi sreću u braku, to ne valja.

Ukoliko uočite totalnu identifikaciju sa primerima, a trenutno ste na početku braka, to vam može ukazati samo na jedno – mogući razvod.

Primere je navela Tifani (34), profesionalna deveruša koja naplaćuje 145 evra po satu kako bi bila uz mladu tokom svadbe.

Pošto se našla na nebrojeno mnogo venčanja, kaže da je već oformila izvestan obrazac po kojem se ponašaju mladenci i po kojima ona može da zaključi kakav će im biti zajednički život.

Preterano druženje i igranje s gostima

I mlada i mladoženja žele da obrate pažnju na svakog gosta pojedinačno. Ipak, jedno je posvetiti im pet minuta tokom svadbe, a drugo provesti više vremena sa gostima nego sa svojim partnerom.

Način sečenja i degustacije torte

Mnogi parovi od silnog uzbuđenja ne umeju čestito ni parče torte zajedno da iseku. Međutim, jedno je imati pozitivnu tremu od svega, pa i od sečenja torte, što može biti slatko i buduća anegdota, dok je drugo popreko se gledati tokom uzimanja noža u ruke ili prejakog gađanja partnera s parčićima torte.

Odsustvo govora na venčanju

Postoje parovi koji se ili slabo poznaju pa takvi ulaze u brak ili nemaju nekih dodirnih tačaka pa nemaju šta jedno o drugom da ispričaju pred zvanicama na venčanju. Ako samo kumovi pričaju ili roditelji mladenaca, to ne valja.

Prevelika nervoza

Retko koji par dođe na venčanje opušten. Gotovo svako tokom ceremonije, pa i posle nje oseti kako mu se kapi znoja slivaju s čela. Ipak, postoje parovi koji su dva, tri dana pred venčanje izuzetno nervozni pa i tokom prvog plesa i na kraju ceremonije ne mogu nimalo da se opuste. To je loš znak za brak. Upućuje na veliki broj scena i svađa.

Slikanje sa gostima

Mlada i mladoženja po tradiciji zajedno idu od stola do stola kako bi se sa svima fotografisali. Parovi koji se u tim trenucima odvoje i narednih sat vremena ignorišu jedno drugo kako bi pravili selfije sa prijateljima i rodbinom, ne pokazuju privrženost. To je znak da će brak obilovati „slobodom“ i odsustvom jedinstva.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.