U trendu

„Podigla sam pokrivač i videla bebu u krevetu“: Ispovest žene koja se porodila u snu

Snimak koji se nedavno pojavio na TikToku, a u kojem je majka Ejmi Danbar podelila iskustvo sa neobičnog porođaja, šokirao je mnoge.

@amyedunbar

#stitch with @beyondboss_ everyone was in disbelief #birthstory #momtok #TikTokGGT

♬ Blue Blood – Heinz Kiessling & Various Artists

Ejmi je najpre otkrila da je 12 sati provela u porodilištu, a nakon toga zatražila epiduralnu anesteziju zbog nesnosnih bolova i ubrzo zaspala. Medicinska sestra je potom ušla u njenu sobu i na aparatima primetila da Ejmi ima jake kontrakcije, ali kako nije osećala bol i dalje je bila u snu, prenosi „Miror“.

– Sestra me je probudila i rekla da je izgubila bebine otkucaje srca na monitoru i da treba da se okrenem, jer se beba verovatno samo pomerila. Podigla sam pokrivač sa sebe kako bi se okrenula u drugu stranu i ostala u šoku – beba je bila na krevetu. Bukvalno se rodila samostalno, dok sam ja spavala! Ta jaka kontrakcija koju je sestra primetila bila je poslednja – ispričala je Ejmi.

Lekari i sestre su uleteli u sobu, jer beba nije plakala, ali nakon pregleda je ustanovljeno da je njeno stanje sasvim u redu.

– Bilo je strašno, ali sve je dobro prošlo – priča Ejmi u video snimku koji je privukao pažnju korisnika TikToka, a neki su se našalili da je njena devojčica već sada samostalna.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar