Pohvalila se vereničkim prstenom, ali su je svi izvređali: „Kakvi su to nokti?“ (foto)

Mnoge devojke sreću zbog veridbe žele da odmah podele sa prijateljima na društvenim mrežama, koji pak mogu biti prilično okrutni u svojim komentarima.

Jedna neimenovana Amerikanka pokazala je na Fejsbuku svoj blještavi verenički prsten, ali nije slutila da će njena fotografija naići na toliko negativnih komentara i postati hit.

Neko od njenih prijatelja je tu fotografiju objavio u grupi posvećenoj ‘ružnim vereničkim prstenima’ i još jednoj za, kako naziv kaže, ružne nokte.

– Ovo treba da vidite – napisao je, a ubrzo su se skupili komentatori koji su izvređali buduću nevestu.

Naime, ljudima je zasmetao ‘izrastak’ na noktima pa su joj poručili da je trebalo da sredi nokte pre nego što je odlučila da se pohvali prstenom.

– Inače sam bez reči kad vidim ovakve fotografije, ali sad sam 100 posto bez reči – napisao je jedan korisnik Fejsbuka, a drugi je zaključio da uopšte ne može da se koncentriše na prsten zbog njenih noktiju.

Gel i izliveni nokti u proseku traju od dve do tri nedelje. Kad ‘izrastak’ postane primetan, žene obično odlaze na nov tretman popunjavaja ili stavljaju nove veštačke nokte.

Neki od komentatora toliko su posmatrali fotografiju da su bili zbunjeni dužinom pojedinog nokta.

– Nije mi jasno što se ovde događa. Nokat na malom prstu nema ‘izrastak’, srednji ima, ali zašto onaj na kom je prsten ima toliko veliki ‘izrastak’. Šta je ona radila – pitao se jedan korisnik Fejsbuka, a drugi je duhovito odgovorio: ‘Taj nokat želi da pobegne od prstena’.

Osim toga, bilo je mnogo i onih koji smatraju da bi pre objave vereničkog prstena žene trebalo da odu na manikir i ‘srede’ nokte, a tek onda da se pohvale na društvenim mrežama.

1 komentar
  1. Anonimni

    …zato ona ima frajera koji je ovakve nokte “ izmanikirao“ verenickim prstenom!!!!😍 Gde je prstenje onima sto ne izbijaju iz salona?!!!! Pa da…nema se vremena.Prevelika je zauzetost sobom, a svaki fokus usmeren na pogresnu stranu. Bravo za prsten devojko!!!! Pa to je sjajna stvar. p.s.idem da unistim svoje lepe nokte, spremajajuci jos lepsi obrok, za svoju jos lepsu porodicu🤗 Pa kad stignem…resicu i izrastak.

Napišite komentar