U trendu

Posle razvoda, otkrila je sve čari seksa za jednu noć: ,,Ovo sada učim svoje ćerke“

Pošto je Džesika R. odrasla u konzervativnoj porodici, udala se za prvog čoveka sa kojim je spavala. Ali razvela se 23 godine kasnije. Tada je prvi put otišla sama na odmor, imala je 40 godina i imala je seks koji je promenio njen pogled na život.

,,Derek je bio zgodan i 10 godina mlađi. Upoznali smo se u baru i otišli ​​u hotel. Sledećeg jutra sam se probudila pored njega i osećala se privlačnijom nego ikad. On je dobio ono što svaki muškarac želi, ali ja sam dobila ono što mi je trebalo. I mene je bilo sramota, ali sam rešila da podelim ovu priču i da se na taj način oslobodim neprijatnosti. Ponovo sam imala takvo iskustvo i shvatila da postoje razlozi zašto seks za jednu noć i nije tako loša ideja“, kaže Džesika R.

Evo četiri lekcije koje sada uči svojim ćerkama:

1. Shvatila sam koje mi je „jelo“ omiljeno

,,Morate probati nekoliko jela da biste razumeli koje vam je omiljeno – uvek govorim svojim ćerkama. Bilo da se radi o novoj hrani, putovanju u nove zemlje ili vođenju ljubavi sa različitim muškarcima“, rekla je.

2. Naučila sam da tražim ono što želim

,,Kada ne brinemo šta će se sledeće desiti, možemo biti potpuno opušteni. Sa seksom za jednu noć nema drugih mogućnosti, ako nešto želite, morate odmah da pitate. Naučila sam da uz malo razgovora mogu dobiti ono što želim“, kaže Džesika.

3. Sada znam da uživam u trenutku, bez emocija

,,Povremene avanture mogu učiniti da se žene osećaju dobro. Sledećeg jutra možemo da krenemo dalje, a možemo i da bolje upoznamo čoveka. Nije gubljenje vremena da upoznate svoju seksualnost i uživate u trenutku“, dodala je ona.

4. U isto vreme mogu biti jaka, nezavisna i seksi

,,Da bismo uživali u životu, moramo iskusiti sve naše strane. Odlučila sam da živim svoj život i uživam u njemu, a seks za jednu noć je samo deo života“, zaključila je Džesika.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar