Previše uzbuđena nevesta sa svadbe završila u hitnoj (video)

Jedna nevesta provodila se kao nikada u životu na svom venčanju i nije ni slutila da će zbog previše uzbuđenja pravo iz svečane sale morati u Hitnu pomoć.

Nikol Spajder upravo je to doživela na svojoj svadbi, a novopečena mlada postavila je na TikTok i snimak koji pokazuje kako je došlo do kobne nesreće.

@nicolespinder1

Was your wedding this eventful? #fyp #weddingfail

♬ Woah – KRYPTO9095

Na video snimku se najpre vide predivne fotografije sa venčanja ove Amerikanke i njenog supruga, na kojima poziraju srećni. Zatim slede detalji sa zabave na kojoj su mladu u jednom trenutku svatovi podigli u stolici, ali je Nikol od previše uzbuđenja pala i završila na podu.

Zbog nezgode je morala da odmah ode u Hitnu pomoć pa je pokazala i rendgenski snimak na kome se vide polomljene kosti stopala, a i sebe kako leži u bolničkom krevetu sa maskom na licu.

„Da li je i vaš brak ovako težak?“, pitala je šaljivo pratioce, koji su, zanimljivo, otkrili svoja slična i bolna iskustva sa venčanja.

„Moja svekrva je polomila ruku kada je zbog visokih štikli pala na mom venčanju“, napisala je jedna žena, dok je druga nevesta opisala kako se okliznula o pivo i polomila zglob na sopstvenom venčanju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.