najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Produžio ugovor: Milinković još dve godine u Partizanu

Trener Fudbalskog kluba Partizan Zoran Milinković produžio je ugovor sa crno-belima na još dve godine, objavljeno je na sajtu šampiona Srbije.

Prethodni ugovor Milinkoviću je važio do kraja sezone, a dogovoren je u aprilu, kada je Milinković na klupi Partizana zamenio Marka Nikolića.

“Rekao sam odmah po dolasku u Partizan i sada mogu samo da ponovim: ispunio mi se san, koji je dodatno ulepšan šampionskim trofejom. Velika mi je čast što sam dobio priliku da radim u klubu u kome sam odrastao i mogu samo da obećam da ćemo, i moj stručni štab i moja malenkost, na krilima trofeja koji je vraćen gde mu je i mesto, učiniti sve da nastavimo sa uspesima i napravimo korak više u Evropi. To je uostalom ambicija svih u klubu”, rekao je Milinković.

Milinkovićeva prva briga posle produžetka saradnje sa Partizanom je predstojeći prelazni rok, kao i kvalifikacije za Ligu šampiona u kojima Partizan startuje od 2. kola polovinom jula, kada kreće i Super liga Srbije po novom sistemu.

Partizan je u tek završenoj sezoni u Super ligi osvojio titulu šampiona, dok je u finalu nacionalnog Kupa poražen od Čukaričkog.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike