U trendu

Prvi slučaj u svetu: Oralno zadovoljila partnera, zamalo nije umrla

Neimenovana žena (31) iz Španije završila je u bolnici nakon oralnog seksa sa svojim partnerom i gutanja njegove sperme. Ona je alergična na penicilin, a partner je pre seksa uzeo antibiotik. Sastojci iz leka su završili u njegovoj spermi i na kraju u njenom telu.

Nakon seksa je pala u anafilaktički šok, nije mogla disati, povraćala je… Hitno su je prevezli u bolnicu. Tamo su joj dali dozu adrenalina i steroida kako bi disanje vratili u normalu.

Kada je došla sebi, uveravala je lekare u Opštoj bolnici Universitari d’Alacant da pre vođenja ljubavi nije pila antibiotike, iako su oni sumnjali da jeste. Ipak, kasnije su shvatili da je njen partner pio lek za lečenje upale uva – jedan oblik oblik penicilina.

Njen slučaj objavili su u British Medical Journal Case Reports i kažu da je to prvi zabeležen slučaj tog tipa. Upozorili su ljude koji znaju da su alergični na penicilin, da koriste kondome tokom seksa kada jedan od partnera uzima lek tog tipa.

Lekari napominju je da je bilo slučajeva kada je do alergijske reakcije kod partnera došlo nakon ljubljenja, ali još nikada nisu čuli da se to dogodi nakon oralnog seksa.

Muškarac je popio lek otprilike četiri sata pre seksa. Žena se od alergijske reakcije potpuno oporavila tek nakon nedelju dana, prenosi The Sun.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.