Danas nam je divan dan, našoj Krstarici rođendan… puni 21 godinu!

Na današnji dan, 26. marta 1999. godine, u vreme bombardovanja naše zemlje, u vreme kada je sve bilo neizvesno i strašno – nastala je Krstarica, tada jedini pretraživač u Jugoslaviji.

Krstarica slavi svoj rođendan u epidemiji svetskih razmera i sada strepimo isto kao i onda. Sada je ceo svet u istoj muci, a pre 21 godinu bili smo sami.

Opstali smo sve do danas, sa istom posvećenošću, istim žarom i željom da nam bude dobro i da vam uvek donosimo istinu na vreme i sve što vam treba od informacija, kako biste se lakše snalazili i bolje živeli.

Verujemo da će sve proći i da će uvek iz nečeg lošeg ispasti nešto dobro, a da će vreme koje dolazi možda biti drugačije, ali da ćemo opstati i trajati.

Podsećamo vas da je Krstarica najveća internet zajednica u Srbiji već 21 godinu!

1,9 miliona posetilaca mesečno (izvor: Google Analytics, februar 2020. godine) čini Krstaricu vrlo posećenim i kredibilnim portalom u Srbiji i van nje.

Krstarica je najveći forum u Srbiji. Sadrži preko 35 miliona poruka, i na njemu možete slobodno, bez ustezanja i cenzure da iznosite svoje mišljenje i stavove o svemu što se događa oko nas.

Tu je i jedinstvena Pričaonica, na kojoj osobu sa kojom razgovarate možete videti posredstvom kamere, ili razgovarati sa njom preko mikrofona i slušalica.

Krstarica ima rečnik po kome smo prepoznatljivi već 21 godina i koji ume da prevede tekst sa 50 svetskih jezika na srpski i obrnuto.

Krstarica će vas svakog jutra nasmejati – jer smeh leči. Pogledajte našu kolekciju viceva.

Reći će vam i šta kažu zvezde i šta možete da pogledate na televiziji.

Krstarica je mnoge naučila da kuvaju, mnogima je dala i savet kako da sretnu srodnu dušu i drage osobe, objasnila neke fenomene, a ponekad i bila lekar za prvu pomoć. Krstarica je uvek nenametljivo pomogla svojim znanjem i dovitljivošću da nešto sazna pre svih i stavi na uvid svoje saznanje, vama koji joj verujete.

Mnogi su počeli da razmenjuju misli na Krstarici razgovarajući o svemu što ih muči i poveravali svoje probleme Krstarici. Na Krstarici uvek ima za svakog ponešto. Naša Pričaonica je otvorena i noću i danju. Uvek smo tu da vas saslušamo.

Ne propustite:

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.