Danas nam je divan dan: Krstarica slavi punoletstvo!

Krstarica je najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina!

Kao prepoznatljiv sajt, zaslužuje vaše poverenje i lojalnost, što dokazujete i svojim redovnim posetama. 1,6 miliona posetilaca mesečno (izvor: Google Analytics, januar 2017. godine) čini Krstaricu vrlo posećenim i kredibilnim sajtom u Srbiji i van nje.

Krstarica i dalje jeste jedini srpski internet pretraživač i najveći forum u zemlji, gde slobodno i bez ustezanja i cenzure možete da iznosite svoje mišljenje i stavove o svemu što se događa oko nas. Tu je i jedinstvena Pričaonica, na kojoj osobu sa kojom razgovarate možete videti posredstvom kamere, ili razgovarati sa njom preko mikrofona i slušalica.

Krstarica je prepoznatljiva po svom rečniku, koji ume da prevede tekst sa 50 svetskih jezika na srpski i obrnuto.

Krstarica će vas svakog jutra nasmejati sa vicevima i humorom.

Reći će vam i šta kažu zvezde, koliki je današnji kurs i šta možete da pogledate na televiziji.

Krstarica je mnoge naučila da kuvaju, mnogima je dala i savet kako da sretnu srodnu dušu, drage osobe, objasnila neke fenomene, a ponekad i bila lekar za hitnu pomoć. Krstarica je uvek nenametljivo pomogla svojim znanjem i dovitljivošću da nešto sazna pre svih i stavi na uvid svoje saznanje, vama koji joj verujete.

Mnogi su i počeli da razmenjuju misli na Krstarici razgovarajući o svemu što ih muči. Poveravali su svoje probleme Krstarici. Na Krstarici uvek ima za svakog ponešto. Naša Pričaonica je otvorena i noću i danju. Nikada niste sami. Uvek je tu neko da vas sasluša. Zato sa nje i ne odlazite.

Postavite ili pregledajte male oglase, i to sve besplatno! Preko SMS poruka pogledajte dnevni lični horoskop, astrološke savete, a možete da saznate i koliki je sutrašnji kurs dinara.

Pratite nas na Fejsbuku, Tviteru, Vajberu i na Gugl+ mrežama, a ne propustite ni mobilne aplikacije Krstarice.

Pogledajte sve sadržaje i servise Krstarice.

Ne propustite da Krstaricu postavite za početnu stranu!

Pogledajte komentare (23)

23 komentara

Ostavite komentar

Oznake