Ronaldovi advokati priznali: Istina je, platio je 375 hiljada dolara

Kristijano Ronaldo potpisao je vansudsku nagodbu s Ketrin Majorgom koja ga je optužila da je silovao u hotelu u Las Vegasu 2009. godine, potvrdio je njegov advokat.

„Ronaldo ne poriče da je pristao da sklopi sporazum, ali taj sporazum ni u kom slučaju nije priznanje krivice“, rekao je Peter Kristijansen.

Advokat 33-godišnjeg fudbalera Juventusa rekao je da je Portugalac pristao da plati 375 hiljada dolara na nagovor svojih savetnika.

„To je uradio kako bi se sprečio pokušaj uništavanja njegovog ugleda, stečenog zahvaljujući teškom radu, sportskim sposobnostima i primerenom ponašanju. Nažalost, sada je uključen u parnicu koja je vrlo česta u Sjedinjenim Američkim Državama.“

Advokat tvrdi da je većina dokumenata koja je procurila u javnost o ovom slučaju lažirana.

„Dokumenti koji navodno sadrže Ronaldove izjave o ovom slučaju su lažirani. Ukrali su ih hakeri, a zatim prosledili medijima. Značajni delovi su promenjeni ili potpuno izmišljeni“, kaže Ronaldov advokat.

Ronaldo tvrdi da su oboje želeli seks do kojeg je došlo te su se potom vratili u noćni klub u kom su zajedno proveli još nekoliko sati.

Portugalski mediji navode da je Real, koji je tog leta doveo Ronalda i učinio ga najskupljim fudbalerom u istoriji, naterao Kristijana da se nagodi s hostesom koja ga je optužila za silovanje.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike