U trendu

Šefici javila da neće doći na posao jer joj sestra umire, njena reakcija je sramna

Frizerka i TikTokerica Hilari Zinks prepričala je za BuzzFeed tešku situaciju u kojoj se našla dok je njena sestra bila na samrti. Naime, radila je dva posla u to vreme, kao frizerka na setu TV serije i kao konobarica u lokalnom odmaralištu.

@hillary.zinks

NO JOB IS WORTH important moments in your life.

♬ original sound – Hillary Zinks

Bila je na setu u trenutku kad je dobila poziv iz bolnice u kome su je obavestili da joj je sestra klinički mrtva. Kad je objasnila to svom šefu, on je pokazao razumevanje. Rekao joj je da nikada ne dopusti da joj posao ometa život i da uradi šta god je potrebno, ali šefica u lokalnom odmaralištu rekla je da je prekasno obavestila da ne može doći na posao.

„Bila sam ljuta i uzrujana zbog toga ostatak vožnje prema bolnici“, rekla je frizerka. „Što sam se više približavala bolnici, to sam više shvatala da je ponašanje moje šefice apsolutno neprihvatljivo i da više ne mogu da radim za nju.“

TikTok video je postao viralan, a mnogi su joj pisali poruke utehe i sopstvena iskustva sa šefovima i porodičnim bolestima ili traumama.

Gospođa Zinks je u intervjuu dodala da njena stara šefica više ne radi u odmaralištu, a da su joj menadžeri kada su saznali da joj je sestra umrla, izjavili saučešće i ponudili joj njen stari posao.Ona je nakon kratkog razmišljanja pristala.

„Nadam se da svako ko doživi takvo iskustvo ima sredstava i hrabrosti da dâ otkaz“, rekla je gospođa Zinks. „Nadam se da će svi šefovi koji bi uradili nešto slično naučiti iz njenih grešaka.“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar