najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

Selektor Đorđević zabrinut: Povredio se reprezentativac Srbije

Nemanja Nedović je neposredno po objavljivanju spiska za Eurobasket ponovo je doživeo peh.

Košarkaš Valensije je na drugom meču četvrtfinala španskog plej-ofa protiv Bilbaa prilikom želje da zakuca nagazio na nogu Danila Anđušića i iskrenuo zglob.

Uz pomoć ljudi iz stručnog štaba napustio je teren sa bolnom grimasom na licu, što je zabrinulo sve u njegovoj ekipi, ali i selektora Aleksandra Đorđevića.

“Ništa strašno. Kost je dobro, ligamenti su malo oštećeni, ali sve u svemu, u pitanju je obična distorzija skočnog zgloba”, izjavio je za “Sportski žurnal” Nedović neposredno posle snimanja zgloba.

Iako je na snimku delovalo da je u pitanju ozbiljnija povreda, Nedović prenosi dobre vesti.

“Znam, delovalo je sve mnogo strašnije, ali na sreću nije. Bio sam dobro bandažiran. Baš je bolelo, nisam mogao da se oslonim na nogu. Ipak, dobro je prošlo. Trebalo bi da se vratim na teren za pet do sedam dana, što je standardno za ovakav tip povrede”.

Nedović se nada da će ovo leto provesti sa reprezentacijom Srbije, prenose beogradski mediji.

“Svi koji me poznaju znaju koliko mi je bilo teško prošle godine što prošle godine nisam mogao da budem uz reprezentaciju. Sada jedva čekam da počnu pripreme. Baš sam oduševljen. Razgovarao sam sa selektorom nekoliko puta, imamo sjajnu komunikaciju i njegovi saveti mi mnogo znače. Tačno zna kako se osećam i od njega uvek dobijam prave savete”, istakao je Nedović.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike