Šest meseci posle venčanja primila je poziv koji je promenio sve

Trejsi Šorn udala se za, kako je mislila, muškarca svog života, ali je šest meseci kasnije primila poziv koji je promenio sve.

Pozvala je ljubavnica njenog supruga i rekla joj: – Verujem da i ne pomišljaš gde se upravo nalazi tvoj suprug. Ovde je, sa mnom.

Kao da šok i bol u tom trenutku nisu bili dovoljni, ljubavnica je nastavila da otkriva mučne detalje njihove skrivene veze, ali i činjenicu da je već bila nečija ljubavnica i da je rasturila i taj brak. Trejsi se tada jedino ponadala da nije trudna sa svojim suprugom. Trudnoća bi bilo najgore što je moglo da joj se dogodi u trenutku kada je saznala da je čovek kog je volela i poštovala besomučno vara. Ljubavnici je ipak zahvalila na pozivu i informacijama, ali je nakon poziva krenula bujica suza.

– Bila je toksična osoba, ali svejedno sam joj bila zahvalna što me nazvala i rekla mi istinu,čak i ako njene namere nisu bile dobronamerne. Posle mnogo razmišljanja i skupljanja snage, ostavila sam ga – ispičala je Šornova za Hufington post.

Odgovor na večno pitanje treba li nekome reći da ga vara partner ili partnerka, pokušala je dati i spisateljica Kejt Rouz koja se jednom i sama našla u ulozi ljubavnice i zapitala se je li na njoj da i ona učini takav korak, odnosno, obavesti suprugu svog ljubavnika. Razmišljala je o tome neko vreme, a iako joj je oženjeni čovek s kojim je bila u tajnoj vezi rekao neka radi što god želi, ona je odlučila svoju tajnu vezu zadržati – tajnom.

– Bili smo zajedno dve godine i nisam se htela naći u situaciji da ja moram doneti odluke umesto nekog drugog. Smatrala sam da nije na meni da se petljam u njegov odnos sa suprugom i to je bio njegov izbor i obveza da svojoj supruzi kaže istinu – objašnjava spisateljica.

Da li vi smatrate da prevarenoj osobi treba reći o neverstvu partnera ili parnerke ili je najbolje držati se po strani?

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike