Srećna Nova 2019. godina!

Dragi naši posetioci,

Čestitamo vam Novu 2019. godinu!

Još jedna godina prođe, što znači da smo sa vama već 19 godina. Nema te statistike koja će nas uveriti da se vernost može iskazati brojevima posetilaca. Navika je jedno, a odanost nešto potpuno drugo. Jedino merilo ste nam vi, jer bez vas ne bismo postojali sve ove godine.

Verujete u sebe i svoje kriterijume. Nemojte se stideti ako ste nekada staromodni, zato što sledite svoje principe i zato što ste sve izdržali. Kada preskačete prepreke, uvek ste jači i odlučniji da sve savladate i da se ne predajete.

Znamo, ljudi su se oko nas promenili, a zapravo ste se i vi sami promenili, jer je samo u stalnom prilagođavanju tajna opstanka. Ne gubite živce na ono na šta ne možete da utičete i na stvari koje ne možete da promenite.

Lojalnosti u poslu je sve manje. Postoje neke nove zakonitosti koje su vam nepoznate, ali vi imate svoj kodeks i njega se držite. Možda u tranziciji biznis uopšte i ne podrazumeva lojalnost? U trci za novcem gubi se duša – a ona vam, verujte, i te kako treba. Jedino ona ostaje kao putokaz da prepoznate dobro u sebi i drugima. Samo prepoznavanje onog što je dobro odvojiće vas od zla.

Zato u Novoj godini pazite na sebe:

 • Čuvajte zdravlje i ne preterujte.
 • Na miru pred polazak iz kuće popijte prvu kafu.
 • Mislite o onima kojima koji nemaju šansu da im u Novoj godini bude bolje.
 • Radite ono što daje brze rezultate. Raspremite svoju fioku na poslu, svoje ormane i stan u vreme praznika, kada ne radite.
 • Ne kukajte.
 • Okružite se pozitivnim osobama.
 • Želimo da ostvarite deo svojih snova u Novoj godini.

Radujte se malim stvarima – bićete bogatiji i srećniji.

Sačuvajte u sećanju trenutke sreće i prenesite ih u Novu godinu. To može da bude drago lice kome se uvek radujete, neko ko se uvek seti da vam je rođendan.

U Novoj godini budite zdravi i hrabri. Mislite o tome da će sve biti dobro, i da će sve – šta god da je – proći, a da ipak svoju sudbinu sami držimo u svojim rukama.

Život se ne meri brojem udisaja, već trenucima koji oduzimaju dah.

Krstarica je uvek tu da vas uteši, razveseli, na nju uvek možete da računate, jer postoji više od 19 godina i tu je kada god vam je teško ili vam nešto zatreba.

Na Forumu Krstarice, najvećem forumu u Srbiji, Novu godinu možete da provedete u društvu naših posetilaca. Možda upoznate i srodnu dušu kao i mnogi drugi. Tu možete slobodno da govorite o onome što vas muči i da podelite sa nama svoje probleme, ako ih imate.

Družite se na Pričaonici, gde možete da razmenite svoja iskustva. Igrajte se na Igrama Krstarice.

Smejte se sa nama u Zabavi, a ne propustite ni aplikacije Krstarice.

Želimo vam u Novoj godini samo dobro i lepo, a mi ćemo se truditi da do toga dođete najbrže!

Vaša Krstarica
najveća internet zajednica u Srbiji već 19 godina

Započnimo dan zajedno. Postavite Krstaricu za početnu stranu!

3 komentara
 1. Nataša Gajić

  Srećnooo… Sve od 2007.- 2019…. uz komentare, i dalje!

 2. Miša

  Hvala Krstarici sto je uz nas i svima sto rade na njoj sve najbolje u zivotu i da nam ne zamere,ako nekada prekardasimo u nekim stvarima,jer smo mi ipak samo obicni ljudi. Sve najbolje u daljem radu i da se druzimo sto vise i duze.

 3. Anonimni

  „Postavite Krstaricu za početnu stranu!“ Uvek je tu i bila. Ako nam zelite srecnu novu godinu (celu), a ubedjen sam da je tako (uostalom iz daljeg teksta to se jasno vidi), onda je ono „N“ malo. Znam da u ovoj noci ne treba biti cepidlaka, ali zelim da se mi od Vas ucimo svemu. Na pocetnoj strani ce i ostati.

Napišite komentar