U trendu

Srpkinja svojom ogromnom zadnjicom ruši rekord (foto, video)

Bivša manekenka Nataša Kraun ima samo jednu želju u životu – da postane žena sa najvećom zadnjicom na svetu i bukvalno je spremna da uradi sve da to i postigne.

https://www.instagram.com/p/BwtW1fmgffW/

Ova 25-godišnjakinja rođena je u Srbiji, a sa porodicom se s 10 godina preselila u Švedsku, u Stokholm i trenutno ima obim bokova od 182 cm. Da bi oborila rekord mora da dostigne čak 213 cm.

Zbog toga Nataša svakodnevno unosi ogromne količinine masne hrane, bilduje se u teretani, ali i redovno odlazi na plastične operacije gde joj salo sa leđa, ruku i bedara ubrizgavaju u zadnjicu.

https://www.instagram.com/p/BvtBTiUAJIa/

Nataša priznaje da od svoje 20. godine pokušava da obori rekord i jede isključivo pice, testeninu i oko 6 kg nutele mesečno, odnosno oko 15 teglica.

– Imala sam tri operacije brazilskog podizanja zadnjice, kao i operaciju povećanja grudi i mnogo drugih zahvata. Ali obožavam osećaj ogromne zadnjice. Kada hodam, osećam kako se talasa i talasa i to me jednostavno uzbuđuje. Velika zadnjica me čini seksipilnom i daje mi moć – otkrila je ova bivša manekenka.

Dodala je i da je 80 posto prijatelja podržava, dok ostali misle da će umreti ako nastavi sa operacijama. Ni njeni roditelji ne podržavaju odluke o konstantnom povećanju zadnjice, jer se boje da će Nataša ugroziti zdravlje ali i život.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.