U trendu

Suprug joj previše želeo seks, ona mu kupila lutku – dvojnicu (video)

Nije redak slučaj da se libido partnera ne slaže, odnosno da se bitno razlikuju oko toga koliko seksa svako od njih želi.  Neko će da izludi pokušavajući da održi korak sa zahtevnim partnerom u krevetu, ali ima i onih mudrijih, kao što je Char Gray, koja se mudro dosetila kako da se reši pritiska u dane kad baš nije raspoložena za seks: Suprugu je kupila gumenu lutku za seks koja izgleda baš poput nje.

Ova 23-godišnjakinja na svoju dvojnicu za supruga Calluma (28) potrošila je oko 1500 funti. Već sada kažu da se Dee pokazala kao odličan način da začine stvari bez seksa utroje s drugom osobom. Oboje tvrde da je gumena lutka “zapalila njihov seksualni život“ i redovno j ‘pozivaju’ kad se odluče na jedan brzinski seks.

Inače, ovaj par zarađuje za život na mreži ‘Only Fun’ – stranici sa zabavom ‘za odrasle’ –  pa će se Dee (kako su nazvali novu suprugovu igračku) sigurno isplatiti, jer bi priče iz njihove spavaće sobe mogle postati ‘sočnije’ i još zanimljivije pratiocima. Char i Callum zarade i do 70 hiljada funti mesečno na stranici na kojoj objavljuju.

Kažu da su na ideju o tome da nabave lutku za seks došli nakon što su razgovarali o grupnom seksu, oko kojeg se Char kolebala, u strahu da bi mogla da postane ljubomorna.

Tako se sada prema Dee ponašaju kao prema pravoj osobi: Odevaju je u donji veš i haljine, vode je sa sobom kad se provozaju automobilom i zajedno gledaju svoju omiljenu seriju ‘The Inbetweeners’.

Dee se takođe redovno pojavljuje na njihovoj stranici i postala je hit među njihovih 2000 pretplatnika. Ipak, bilo je i negativnih reakcija na ovu njihovu odluku, pa njih dvoje poručuju da ih nije briga što drugi misle jer njih „pali“ odluka o tome da ju uvedu u svoj seksualni život, piše  The Mirror.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar