najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Švedska pobednik ovogodišnjeg Eurosonga: Srpska predstavnica Bojana Stamenov podigla publiku na noge

Veliko finale Eurosonga, 60-og po redu, koji se održao ove godine u Austriji je za nama. Nakon tesne borbe između predstavnika Rusije I Švedske, pobedu je odneo Šveđanin Mons Zelmerlen, čija je pesma “Heros of out times” oduševila druge nacije.

S obzirom na to da je važio za favorita na kladionicama, Zelmerlen je svojim performansom i izvođenjem pesme ponovo dodelio Švedskoj ulogu domaćina Eurosonga 2016. godine.

Prošlogodišnja pobednica ovog muzičkog festivala, Končita Vurst otvorila je finalnu emisiju Evrovizije pesmom “Building bridges”. Posle uvodne pesme, predstavile su se sve zemlje koje su ušle u finale.

Predstavnica Srbije Bojana Stamenov se nakon prve večeri odlično kotirala na kladionicama, štampa je brujala o “novoj Adel”, međutim, nije uspela da se plasira u top 5 zemalja. Zapažen nastup među 27 kompozicija doneo je Bojani 10 mesto, sa ukupno osvojenih 53 boda.

Srpska predstavnica je na društvenoj mreži Tviter imala podršku mnogih poznatih ličnosti.

Uoči samog početka velikog finala, Bojana je u uključenju u Dnevnik RTS-a izjavila: “Ne znam šta mi se dešava, ovo je sve previše. Presrećna sam i malo tužna, jer će sve ovo sutra biti samo jedan san”. I bila je u pravu, san koji se pretvorio u javu i koji će još dugo, dugo pamtiti.

Ne treba žaliti, Bojanin neverovatan glas je digao na noge sve prisutne u dvorani i ovaj nastup joj je doneo veliko iskustvo i popularnost širom Evrope. Budućnost je pred njom i, ko zna, moguća internacionalna karijera.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike