U trendu

Tragična smrt mladog pevača: Predviđali su mu blistavu karijeru

Mladi pevač Momir Lukovac sinoć je u svom stanu, iz za sada nepoznatih razloga, digao ruku na sebe, preneli su domaći mediji.

Kolege i prijatelji 24-godišnjeg učesnika ovogodišnje sezone „Zvezda Granda“ još uvek ne mogu da poveruju da se muzičar odlučio na ovakav korak.

Udruženje estradnih umetnika Crne Gore i učesnici takmičenja „Zvezde Granda“ objavili su sinoć nezvaničnu informaciju da je umro mladi pevač Momir Lukovac (24) iz Crne Gore, koji je već na početku karijere oduševljavao TV publiku svojim šarmom, talentom i zlatnim, nežnim glasom.

Momir je odlučio da sebi sinoć oduzme život i to pucnjem iz pištolja, samo pet dana pred svoj 25. rođendan. Ono što privlači pažnju je i njegov poslednji nastup koji je imao pre tri nedelje u jednoj emisiji, gde je izvodio numeru Tome Zdravkovića „Pesme moje“.

Žiri mu je predvideo blistavu karijeru zbog zavidnih vokalnih sposobnosti, a među mlađim kolegama bio je omiljen.

„Bio je pravi drug i odličan pevač. Za njega ne postoji loša reč jer se pokazivao i dokazivao samo na dobrim delima. Često su mu ljudi govorili da će postati velika zvezda i jedina koja se neće uobraziti zbog popularnosti. To se nažalost nije dogodilo“, rekao je za Nova.rs jedan Momirov prijatelj.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.