U trendu

Tri stvari koje nevesta ne sme da traži od svoje venčane kume

Biti nekome venčana kuma je velika čast koja dolazi s dosta obaveza. Ona je nevestina desna ruka, rame za plakanje i savetnik u organizaciji brojnih detalja vezanih uz njen srećan dan. Ali neke stvari mlada definitivno ne bi trebalo da traži od svoje kume.

1. Da joj organizuje vereničku zabavu

Ako nevesta želi zabavu povodom veridbe sa svojim partnerom, nikako ne bi smela da traži kumu da je organizuje i plati. Takva vrsta zabave nije uobičajena i sve troškove trebalo bi da snose sami mladenci ili njihovi roditelji.

2. Da promeni fizički izgled/Da ne promeni fizički izgled

Mlada ne bi smela da traži od kume da izgubi kilograme pre venčanja, ide u solarijum, promeni boju kose ili na bilo koji način promeni svoj fizički izgled. Isto tako, kumi ne bi trebalo zabranjivati da promeni svoj fizički izgled ako to ona sama želi.

3. Da joj plati devojačku zabavu na skupoj lokaciji

Iako je kuma glavna organizatorka devojačke zabave, nevesta ne bi trebalo da insistira da se ide na neku daleku ili egzotičnu destinaciju, a potom tražiti od nje da podmiri i sve njene troškove. Kuma se može ponuditi da to uradi ako želi, ali svakako joj treba ostaviti izbor.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar