U trendu

Tri stvari otkrivaju jeste li dosadni drugima: Saznajte šta stvarno misle o vama

Jeste li se ikada zapitali misle li vaši prijatelji zapravo da ste dosadni? Psihološkinja Kimberli iz SAD-a, na Tik Toku je nedavno podelila video u kojem je ispričala koja su tri najčešća znaka kojim vam prijatelji, bez da to otvoreno kažu, mogu da vam poruče da vas smatraju nezanimljivom osobom, piše The Sun.

@ask_kimberly

Sorry for the awkward topic☠️💀 I just hope it’s helpful!! #psychology #psych #psychological #psychologyfacts #psychologytricks #psychologicalfact #boring #expert #socialtips #communication #friends #advicetiktok #adviceforgirls #datingadvice #advice #socialanxiety #people #boringpeople #tips #tricks #viral #job #jobtips

♬ original sound – Kimberly

Prvi znak je, kako kaže psihološkinja, ako prestanu da vam postavljaju pitanja. Objasnila je da ljudi koji se hvale svojim životom i ne postavljaju drugima pitanja o tome šta se kod njih događa, često tim osobama dosađuju.

– Vaši prijatelji obično prestanu da postavljaju pitanja jer samo žele da prestanete da pričate kako bi napokon oni mogli da podele šta se događa u njihovim životima – rekla je psihološkinja.

Drugi znak da ste ljudima dosadni, kaže, je ako vas kad se nađete, uz pitanje „šta je novo“, pitaju i „isto kao i uvek?“.

To, kaže, rade jer ste očigledno skloni da im svaki put pričate iste stvari o svom životu. Psihološkinja objašnjava i da prijatelji tako mogu da pomisle da nismo zainteresovani za istraživanje nečega novog i da nam se zato ništa novo i ne događa.

Treći je znak, po mišljenju psihološkinje, i najgori znak da neko misli da ste dosadni; ako vas više nigde ne zovu.

–  Ako stalno odbijate sve planove koje vaši prijatelji smisle jer vam se ne ide, sigurno misle da ste vrlo dosadna osoba. Ljudima nakon nekog vremena bude dosta konstantnog odbijanja pa biste mogli da primetite da se prijatelji udaljavaju više nego inače, te da vas više baš i ne uključuju u svoje planove – zaključila je.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (2)