U krevetu sa drugima

Žanr: romantična komedija
Trajanje:101 min.

Glavne uloge: Džejson Sudejkis (Jason Sudeikis), Alison Bri (Alison Brie), Džordan Karlos (Jordan Carlos), Adam Skot (Adam Scott), Adam Brodi (Adam Brody), Amanda Pit (Amanda Peet)
Scenario: Lesli Hedland (Leslye Headland)
Režija: Lesli Hedland (Leslye Headland)

SINOPSIS

Džejk i Lejni kao studenti zajedno i neplanirano gube nevinost, a zatim svako krene svojim putem. Sreću se 12 godina kasnije u Njujorku i shvataju da imaju zajednički problem, jer nijedno od njih ne može da ostvari dužu vezu. Odlučni da ostanu prijatelji, uprkos međusobnoj privlačnosti, dogovoraju se da im veza ostane platonska, što je mnogo lakše reći nego uraditi.

O FILMU

Od izvršnog producenta Vila Ferela i scenariste i režiserke Lesli Hedland dolazi nam neobična seksi romantična komedija. Film prati neobičan odnos: prijateljstvo devojke Lejni (Alison Bri), potpuno romantičnog pogleda na ljubav, i ženskaroša Džejka (Džejson Sudejkis). Taj platonski odnos im odgovara, ali šta se dešava kad se pojavi uzajamna privlačnost između dvoje nespojivih osoba? Iako se zaplet čini vrlo poznatim, sam film je toliko dobro režiran da su ga kritičari prozvali jednom od najboljih romantičnih komedija u poslednjih nekoliko godina.

O REŽISERU

Lesli Hedland (scenarista/režiser)
Najpoznatija je po filmu “Deveruše pod gasom” (“Bachelorette”) sa Kirsten Danst, Ajlom Fišer, Lizi Kaplan, Džejmsom Marsdenom i Adamom Skotom. Film je imao svoju svetsku premijeru na filmskom festivalu Sandens 2012. i postao jedan od najuspešnijih VOD izdanja. Nakon uspeha ovog filma, Hedland je napisala i scenario za film “Ono od sinoć”, 2014 (“About Last Night”) sa Kevinom Hartom i Majklom Ilijem.

O GLUMCIMA

Džejson Sudejkis, (Džejk)
Proslavio se kao član glumačke ekipe zabavno-humorističke TV serije “Uživo subotom uveče” (2005-2013). Poznat je i po ulogama u serijama “Televizijska posla”, “Klivlend šou”, “Na istok i dole”. Glumiio je u filmovima “Sedam dana slobode” (“Hall Pass”), “Lov na bivšu ženu (“The Bounty Hunter”), “Kako se rešiti šefa” (“Horrible Bosses”), “Mi smo Milerovi” (“We’re The Millers”) sa Dženifer Aniston i “Kako se rešiti šefa 2” (“Horrible Bosses 2”).

Alison Bri, (Lejni)
Dobro je poznata TV publici po ulozi Ani Edison, hit komedije “Zajednica”, i kao Trudi Kembel u seriji “Mad Men”. Za Bri se može čuti i u animiranoj seriji za odrasle “BoJack Horseman”, koja je premijerno prikazana prošlog leta. Dala je glas u filmu “The Lego Movie”, a glumila je i u filmovima “Kraljevi leta” (“Kings of Summer”) i “Sačuvaj ljubav” (“Save the Date”), “Petogodišnja veridba” (“Five Year Engagement”). Ima ključnu ulogu u filmu “Get Hard” (2015) sa Vilom Ferelom i Kevinom Hartom.

Adam Skot, (Metju)
Svestran i impresivni komičar. Glumi u seriji “Gradsko Zelenilo” (“Parks and Recreation”), a postao je poznat zahvaljujući humorističkoj seriji “Majstori za zabavu” (“Party Down”) i hit komediji “Step Brothers”. Na velikom ekranu novi projekti Adama Skota jesu film “Vremeplov u đakuziju 2” (2015) i film “Black Mass” (2015) sa Džonijem Depom koji uskoro stiže u domaće bioskope. Bio je nominovan za nagradu Independent Spirit 2010. godine za ulugu u “Zlo i naopako” (“The Vicious Kind”).

Oficijelni sajt: Sleeping with Other People (2015)

Premijera: 1. oktobar 2015. godine

Ostavite komentar