Uhvatila se za glavu: Zaljubljeni Kraljevčanin ovako zaprosio devojku

Da još uvek ima onih koji smatraju da je prosidba čin koji treba da bude nešto što će se pamtiti celog života, pokazao je primer Nebojše Vučićevića i Tamare Pendić iz Kraljeva.

Nebojša je odlučio da od jednog, naizgled običnog panoramskog leta iznad Kraljeva, napravi pravo iznenađenje svojoj budućoj supruzi, i tako njihovu trogodišnju vezu krunišu brakom.

Njih dvoje su danas zakazali let sportskim avionom iznad Kraljeva, a prijatelji su na zemlji pripremili iznenađenje i poruku Tamari da se uda za Nebojšu.

Dok su leteli iznad grada, poznanici su na pisti Sportskog aerodroma u Kraljevu razvukli natpis na kojem je bila ispisana poruka: „Tamara volim te, udaj se za mene“.

U trenutku kada su preletali avionom iznad ove poruke, dimni signali u različitim bojama okruženi oko platna sa porukom, signalizirali su pilotu da preleti iznad, i u tom trenutku Tamara je ugledala šta je bilo napisano. Tada joj je Nebojša poklonio prsten i zaprosio je.

„Osećala sam se u trenutku zbunjeno, a onda prijatno iznenađeno i srećno, i verovatno ću danima o ovome misliti. Prelepo mi je i divno se osećam“, rekla je Tamara za Tanjug, kada je izašla iz aviona.

A na pisti su ih dočekale baklje i flaše šampanjca kako bi svi nazdravili budućem braku.

„Posle dva meseca razmišljanja kako da zaprosim Tamaru, a da to ne bude nešto obično, sa prijateljima sam se dogovorio da to učinimo na ovaj način. Sve je ispalo prelepo i presrećni smo“, ispričao nam je Nebojša.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike