U trendu

Ušla je u prodavnicu i uradila nešto užasno, a sada joj preti 20 godina zatvora (video)

Snimak devojke koja uzima kutiju sladoleda iz zamrzivača supermarketa Volmart u Teksasu, liže ga, a zatim ga vraća nazad na policu, postao je viralan poslednjih dana.

Policija je uspela da identifikuje vandalku, a zbog toga što je uradila preti joj dve do 20 godina zatvora i kazna do 10.000 dolara, prenosi Dejli Mejl.

Proizvođač sladoleda Blue Bell kontaktirao je policiju i dojavio im lokaciju prodavnice u kojoj se dogodio incident, nakon čega je pokrenuta istraga protiv žene.

– Najveća briga nam je bezbednost građana i drago nam je da je proizvod sklonjen sa polica – rekao je Džerald Vilijamson, direktor Sektora za javnu bezbednost grada Luftkina u Teksasu.

– Hvala svim kupcima što su nas upozorili na incident. Shvatili smo ga jako ozbiljno i trenutno sarađujemo s vlastima, dobavljačima i društvenim medijima. Ovakve stvari nećemo tolerisati. Bezbednost hrane je naš glavni prioritet i jako se trudimo da naši kupci imaju najviši nivo bezbednosti – stoji u saopštenju proizvođača. Oni su građane upozorili da po poklopcu lako mogu primetiti svako otvaranje kutije sladoleda.

Nažalost, devojka s prvobitnog snimka započela je bizarni trend među mlađim korisnicima društvenih mreža, pa se na Tviteru poslednjih dana mogu pronaći razni klipovi koji takođe uzimaju sladoled iz zamrzivača, ližu ga i vraćaju nazad na policu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.