U trendu

Za dva meseca zaradili 30 miliona funti, prodavali ono što je svima bilo neophodno

Brčni par Endru i Rejčel Montagju zaradili su neverovatnih 30 milijuna funti za samo nešto više od dva meseca, piše The Sun.

Na početku karantina u Velikoj Britaniji otvorili su kompaniju ClearWater Hygiene i počeli da prodaju dezinfekciona sredstva. Nedeljno proizvedu 900.000 litara sredstva, a čim su počeli s poslovanjem, potražnja za njihovim proizvodima bila je ogromna.

Rekli su da su želeli da kupcima ponude proizvode po pristojnoj ceni, nakon što su videli ljude koji bočice prodaju po 30 funti.

„Želeli smo da ponudimo proizvode visokog kvaliteta po razumnim cenama i smanjimo uvoz dezinfekcionih sredstava iz stranih država“, rekao je Endru.

„Sve je počelo kada nas je početkom marta s idejom kontaktirao član rodbine. Odmah smo pristali i bacili se na posao“, ispričao je.

You needed them… we scoured the earth and found them. Push Pump dispensers are now available for our 250ml, 330ml & 500ml bottles.#ppe #returningtowork #nursesweek #sanitiser

Gepostet von ClearWater Hygiene Ltd am Mittwoch, 13. Mai 2020

Vremenom su uspeli da sklope ugovore s klijentima i prošire se na tržište. Određena dezinfekciona sredstva donirali su medicinskom osoblju širom Britanije.

„Sve se dogodilo jako brzo. Radovalo me je to što su ljudi prepoznali naš rad“, zaključio je ovaj milioner.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)