U trendu

Zatekao je suprugu u zanosu s ljubavnikom i sve joj oprostio kada je čuo zašto ga je prevarila

Neimenovana gospođa iz brazilskog Campo Grandea posrnula je i pala na šarm drugog muškarca. Suprug je zatekao kako se sastaje s ljubavnikom iza njegovih leđa, ali priča o ovoj prevari ima i neverovatan obrt.

Naime, sve troje junaka i antijunaka ove priče inače su pastori, evangelistički sveštenici, a u škakljivu situaciju na interesantan način uključena je i opozicija.

Da objasnimo, kada je suprug banuo u motel i uhvatio suprugu spuštenih gaćica, ona mu je objasnila da ju je na taj blud rogovima i kopitima nagovorio sam Nečastivi, pa je tako i Đavo, verovatno ipak ni kriv ni dužan, dobio svoju ulogu u ovoj dramsko-erotskom trileru.

„Uništila si mi porodicu, ti si đavolji pastir!“, vikao je uzrujani muškarac na ženu tokom prepada u motelu, ali i brazilskim medijima otkrio da se poneo poput pravog hrišćanina nakon što se ohladio.

Supruzi je skoro odmah oprostio što je zgrešila, pa sve govori da taj brak, koji traje već 21 godinu, ipak ima budućnost.

„Ko je bez greha, neka prvi baci kamen. Svi grešimo, a i slažem se da nismo jedini koje za to treba kriviti. Svi smo mi zaista žrtve Sotone“, kazao je za portal Lado B taj muškarac.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar