U trendu

Zbog razlike u godinama svi misle da joj je deda, ali se oni ludo vole (foto)

Teorije da su godine samo brojka koja ne predstavlja nikakve prepreke u životu drži se i ovaj par iz Irske, 29-godišnja Tejlor-Re Hamilton i 48-godišnji Džon Falkoner.

Living the dream…. 🤩🥰

Posted by Taylor-Rae Hamilton on Tuesday, April 6, 2021

Između uspešne poslovne žene i vlasnice salona za lepotu, i biznismena razlika je skoro 20 godina, a zbog njegove sede brade i kose mnogi kada ih vide zajedno pomisle da joj je on deda.

Tejlor je za Miror ispričala da se svakodnevno susreću s ružnim komentarima i kritikama, što uživo, što putem društvenih mreža, a ono što najčešće čuje jeste da je s njim samo zbog novca. Ipak, ne obazire se jer kaže da je nakon puno neuspelih veza napokon pronašla nekoga s kim je srećna i ispunjena.

Posted by Taylor-Rae Hamilton on Saturday, February 6, 2021

Par se upoznao putem aplikacije Tinder i nakon samo sedam meseci su se verili, a venčanje bi se trebalo održi sledećeg avgusta.

Iako Džon ima godina koliko i njena majka, Tejlor smatra da u ljubavi ne postoje granice. „Treba da radite ono što vas usrećuje bez obzira na tuđe mišljenje., kaže ona i dodaje:

„Uz njega izgledam kao devojčica, ali u javnosti se držimo za ruke i nosim verenički prsten. Kad vidim da nas ljudi gledaju ili fotografišu, još ga čvršće zagrlim i kažem mu da me poljubi“, govori Tejlor i otkriva da se Džon nikada nije uzrujao zbog osuda, naprotiv, samo se smeje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)