U trendu

Žena snimljena kako usred noći zvoni na vrata, usledilo je grozno otkriće (video)

Video snimak žene koja usred noći zvoni na vrata jedne kuće dobio je tragičan epilog nakon što je njen dečko pronađen mrtav, a navodno je reč o samoubistvu.

Iz kancelarije šerifa u Montgomeriju u saveznoj državi Teksas, koja je pre izvesnog vremena objavila video pitajući građane da li poznaju dotičnu ženu, saopšteno je da je 32-godišnja žena sa snimk na sigurnom sa svojom porodicom. Identitet joj nije otkriven jer se radi o žrtvi porodičnog nasilja.

– Drago mi je da je kod kuće na sigurnom. To je strašno, nikad ne znate – rekla je komšinica žrtve, a prenosi Click 2 Houston.

Dečko žene sa snimka (49) pronađen je kasnije mrtav u svom domu, a na njegovom telu nalazila se jedna prostrelna rana od vatrenog oružja za koju se pretpostavlja da je sam naneo, a pronađena je i oproštajna poruka. Telo je otkriveno u sredu, a par se uselio u tu kuću pre dva-tri meseca. Samoubistvo se dogodilo u istoj četvrti gde je žena snimljena kako zvoni na vrata više kuća, manje od nedelju dana pre toga.

– Čvrsto smo spavali. Mog supruga probudila je zvonjava. Verojatno je zvonilo 20 do 30 puta – rekla je jedna komšinica. Kad je njen suprug otvorio vrata, nikoga nije bilo. – Kao da je isparila – rekla je žena.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike