Ovo su najveće slabosti horoskopskih znakova

Niko ne voli kada mu otkrijete slabu tačku ili neki deo karaktera koji nije za ponos.

Mnogi ljudi skrivaju svoje slabosti kao „zmija noge“ i jako je teško otkriti ih.

Ipak, Zodijak na dlanu pokazuje ko šta ne želi da pokaže.

Ovan

Površni su. Kada im ne ide, odaju se nekom poroku. Često imaju glavobolje i probleme sa nosem i ušima.

Bik

Kako je ovo znak koji najviše na svetu mrzi promene, može se reći da je prilagođavanje Biku najveća slabost. Što se organizma tiče, često imaju problema sa vratom i štitnom žlezdom.

Blizanci

Vole brzu hranu iako im ona šteti. Nervozni su kada im ne ide i jako površni u interakciji s drugima. Najviše u životu imaju problema sa plućima i živcima.

Rak

Mnogo su osetljivi. Mnogo. I ne umeju da se opuste na zabavama ili nekim svečanostima. Čir na želucu i probava su zdravstveni problemi s kojima se najčešće susreću.

Lav

Ne umeju da razgraniče doživljaje, emocije i stvari koje poseduju po važnosti. Entuzijazam ih nosi ali i spušta snažno na zemlju. Što se zdravlja tiče, brzo im pada imunitet i skloni su gripu i temperaturi.

Devica

Ne znaju da pokazuju emocije iako ih imaju, ponekad i više nego drugi znaci. Ne znaju da uživaju u opuštanju. Problemi s kožom pratiće ih ceo život.

Foto: Olichel/pixabay.com

Vaga

Mnogo streme savršenosti pa se ubace u taj kovitlac bez kraja. Previše analiziraju. Imaju najviše problema sa kožom i leđima.

Škorpija

Jako lako gube kontrolu u ponašanju i znaju da budu veoma drski i arogantni. Živci im, što se zdravlja tiče, prvi stradaju. Zato neke Škorpije ne pokazuju osećanja i misli ne izražavaju do kraja…da sačuvaju živce.

Strelac

Ukoliko im uskratite kretanje i slobodu, videćete Strelce u potpunoj depresiji. Vrlo su živahni i ne znaju da stanu. Kukovi i krvna slika večito ih brinu.

Jarac

Manjak poverenja u ljude oko sebe je nešto što bi želeli ali ne znaju kako da isprave kod sebe. Rođene su vođe, a to ponekad okolini smeta.  Visok krvni pritisak i zglobovi im prave najviše problema.

Vodolija

Ne umeju da kotrolišu osećanja, tu su kao mala deca. To ih i ubija jako često u životu. Egocentrični su. Imaju najviše problema sa depresijom i slabom cirkulacijom.

Ribe

Previše stvari i dešavanja primaju k srcu i svima žele da pomognu pa zabašure svoje probleme ili ih stave u stranu. Hipohondri su. Od zdravlja, najviše se muče sa prehladama, bronhitisom i sinusima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

horoskop
Komentari (0)
Dodaj komentar