Stručnjaci tvrde: Ljudi rođeni u ovom horoskopskom znaku najviše skloni PREDRASUDAMA

Iako niko sam za sebe ne bi rekao da je sklon predrasudama, neki to ipak jesu i ponekad se to ne može ni sakriti, koliko god se trudili. Ali, jeste li se ikada zapitale koji su horoskopski znakovi najviše skloni predrasudama i koji ne prihvataju baš sve širom otvorenih ruku?

Navodno su Ribe, koje su vezane za Neptun, znak kod kojeg je sklonost predrasudama jako izražena, a posebino se to odnosi na bilo kakve emotivne i ljubavne odnose s drugim ljudima, prenose mediji u regionu.

U ljudskoj je prirodi osuđivati… Ili?

S druge strane, Device su, od svih horoskopskih znakova, najmanje sklone predrasudama i vole u sve zabadati nos, zbog čega ne osuđuju druge toliko često. Ali, ako se osvrnemo na nas kao ljude, moramo sami sebi priznati da smo svi, u većoj ili manjoj meri, skloni predrasudama i često donosimo preuranjene zaključke o osobama dok ih još zapravo ni ne upoznamo, jer nam ‘na prvi pogled nisu seli’. I to je ljudski, ali ipak bismo svakome trebali dati šansu i upoznati ga pre nego o njemu bilo šta kažemo javno ili ga zbog bilo čega osudimo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

horoskoppredrasude
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Nataša Gajić

    Koja je veća predrasuda a koja najmanja. 1. nisu mu pomogli, mada je imao para ko blata, jer je Srbin pa se samim tim zamjerao drugima 2. nije imao dovoljno novca za tamo pa se vratio neobavljenog posla 3. ne… ipak mu nisu mogli pomoći