U trendu

Stručnjaci tvrde: Ljudi rođeni u ovom horoskopskom znaku najviše skloni PREDRASUDAMA

Iako niko sam za sebe ne bi rekao da je sklon predrasudama, neki to ipak jesu i ponekad se to ne može ni sakriti, koliko god se trudili. Ali, jeste li se ikada zapitale koji su horoskopski znakovi najviše skloni predrasudama i koji ne prihvataju baš sve širom otvorenih ruku?

Navodno su Ribe, koje su vezane za Neptun, znak kod kojeg je sklonost predrasudama jako izražena, a posebino se to odnosi na bilo kakve emotivne i ljubavne odnose s drugim ljudima, prenose mediji u regionu.

U ljudskoj je prirodi osuđivati… Ili?

S druge strane, Device su, od svih horoskopskih znakova, najmanje sklone predrasudama i vole u sve zabadati nos, zbog čega ne osuđuju druge toliko često. Ali, ako se osvrnemo na nas kao ljude, moramo sami sebi priznati da smo svi, u većoj ili manjoj meri, skloni predrasudama i često donosimo preuranjene zaključke o osobama dok ih još zapravo ni ne upoznamo, jer nam ‘na prvi pogled nisu seli’. I to je ljudski, ali ipak bismo svakome trebali dati šansu i upoznati ga pre nego o njemu bilo šta kažemo javno ili ga zbog bilo čega osudimo.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)