Tri NAJINTELIGENTNIJA horoskopska znaka

Ako ste rođeni u jednom od ovih horoskopskih znakova, sigurno su vas barem jednom nazvali čudnom ili neobičnom osobom. Ono što nisu znali jeste vaša natprosečna inteligencija, zbog koje vas mnogi smatraju čudakom.

Ovan – dobro se osećaju samo tamo gde cene njihovo znanje i njihovu načitanost. Ne vole površne osobe i često su za mnoge prava enigma. Vole da provode vreme u društvu onih koji razumeju njihov pomalo crni humor i ironične opaske.

Vaga – ostvare sve što sami sebi zacrtaju. Cilj im je da se izdvoje iz mase i žive onako kako žele, čak i po cenu izopštenja iz društva.

Jarac – „najčudniji“ od svih, Jarac često važi za pravog osobenjaka koji izbegava društvo i velika okupljanja, ali on samo ne voli klasična ćaskanja o vremenu i sličnim stvarima. Obožava misaone razgovore i teške teme o kojima neprestano razmišlja i žudi da s nekim razgovara o njima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

horoskop
Komentari (5)
Dodaj komentar
  • Igor

    Apsolutno netačno. Opšte je poznato da su Vazdušni, pogotovo Vodolija ili Blizanac, medju najpametnijim znacima. Ovde što piše za Jarca, opisuje jednog klasičnog Vazdušnog znaka…

  • Anonimni

    Ovnovi su bucni i bezobrazni a idavezi,mislim da je do gena a ne kako zvezde kazu,astrologija je samo zabava.

  • Anonimni

    Hmm, Bio sam ubeđen da je do gena TJ. roditelja ,ne položaja zvezda….

  • Anonimni

    Sujeverje,praznoverje…i ostale zanimacije….

  • Ena

    Sta….vise nisu vodolija i skorpija