Kakav je Strelac u vezi, a kakav kao bračni partner?

Odnos sa partnerom zavisi pre svega od dekade u kojoj je Strelac rođen.

I dekada – od 23. novembra do 1. decembra

Za devojku ove dekade svaka ljubav je „prva“. Svaka nova veza briše tragove prethodne. Ona zadržava neku vrstu idealizma koji joj dopušta da se uvek iznova zaljubljuje. Osobe rođene u ovome periodu imaju više ljubavnih veza, ali neće sve biti lepe. Neke će se loše završiti, i to zbog toga što su suviše iskreni. Oni treba da nađu osobu koja će zaista shvatiti da ta iskrenost i nedostatak u stvari nije pokušaj da se bude grub i neuglađen. Možda su to osobe rođene u znaku Ovna, Lava ili Strelca.

II dekada – od 1. decembra do 11. decembra

Osobe rođene u ovoj dekadi teško prihvataju ograničenja koja im nameće život udvoje. Vole zabavu i provode, imaju veoma mnogo poznanika i mnogo ljubavi. Može se dogoditi da zbog nesrećnog spoja karaktera i temperamenata dođe do više brakova. Ako naiđu na pravu komunikativnu osobu, onda su velikodušni i požrtvovani. Najviše im odgovaraju osobe rođene u znaku Ovna, Lava i Vodolije.

III dekada – od 11. decembra do 21. decembra

U ranoj mladosti osobe ovoga perioda priređuju roditeljima prave šokove, što je posledica njihove strastvenosti i impulsivnosti. Teško se odlučuju za brak, zamišljajući da je najbolje da ostanu sami. Ako se ipak odluče na ovaj korak, onda previše analiziraju sve pojedinosti, tražeći i najmanju šansu da postanu slobodni kao ptice. Ipak su u braku privrženi porodičnom životu. U tome im mogu pomoći osobe rođene u znaku Lava, Ovna ili Strelca.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

horoskopstrelac
Komentari (0)
Dodaj komentar