Kakav je Strelac u vezi, a kakav kao bračni partner?

Odnos sa partnerom zavisi pre svega od dekade u kojoj je Strelac rođen.

I dekada – od 23. novembra do 1. decembra

Foto: CHENA/Pixabay.com

Foto: CHENA/Pixabay.com

Za devojku ove dekade svaka ljubav je „prva“. Svaka nova veza briše tragove prethodne. Ona zadržava neku vrstu idealizma koji joj dopušta da se uvek iznova zaljubljuje. Osobe rođene u ovome periodu imaju više ljubavnih veza, ali neće sve biti lepe. Neke će se loše završiti, i to zbog toga što su suviše iskreni. Oni treba da nađu osobu koja će zaista shvatiti da ta iskrenost i nedostatak u stvari nije pokušaj da se bude grub i neuglađen. Možda su to osobe rođene u znaku Ovna, Lava ili Strelca.

II dekada – od 1. decembra do 11. decembra

Osobe rođene u ovoj dekadi teško prihvataju ograničenja koja im nameće život udvoje. Vole zabavu i provode, imaju veoma mnogo poznanika i mnogo ljubavi. Može se dogoditi da zbog nesrećnog spoja karaktera i temperamenata dođe do više brakova. Ako naiđu na pravu komunikativnu osobu, onda su velikodušni i požrtvovani. Najviše im odgovaraju osobe rođene u znaku Ovna, Lava i Vodolije.

III dekada – od 11. decembra do 21. decembra

U ranoj mladosti osobe ovoga perioda priređuju roditeljima prave šokove, što je posledica njihove strastvenosti i impulsivnosti. Teško se odlučuju za brak, zamišljajući da je najbolje da ostanu sami. Ako se ipak odluče na ovaj korak, onda previše analiziraju sve pojedinosti, tražeći i najmanju šansu da postanu slobodni kao ptice. Ipak su u braku privrženi porodičnom životu. U tome im mogu pomoći osobe rođene u znaku Lava, Ovna ili Strelca.

Ostavite komentar

Ostavite komentar

Oznake