Najmoćniji napitak za čišćenje organizma: Pije se samo 7 dana, izvrstan je za imunitet

Ovo je idealan lek za podizanje imuniteta, ali i za čišćenje celog organizma. Oni koji ga konzumiraju brzo će primetiti da imaju puno više energije i da im ceo organizam bolje radi.

Sirovi beli luk pomaže u smanjenju krvnog pritiska i holesterola i sprečava srčane bolesti i srčani udar. Takođe, ublažava simptome groznice, proliva, prehlade, gripa, gljivičnih infekcija, dijabetesa, povećane prostate i osteoartritisa. Uz sve to, uz pomoć belog luka jačate i imunitet. Zbog svih tih blagodeti beli luk se smatra vrlo moćnim sastojkom iz prirode.

Kako ga koristiti?

Beli luk je najbolje konzumirati sirov, ako ga jedete zbog zdravstvenih problema. Zgnječite ga, ostavite da stoji 15 minuta i onda ga pojedite. Važno ga je zgnječiti jer se jedino tako može aktivirati reakcija koja povećava sadržaj alicina u njemu. Takođe, preporučuje da sirovi beli luk konzumirate natašte, jer će se tako svi korisni sastojci lakše apsorbovati u telu. Ipak, u kombinaciji sa medom, beli luk se smatra još moćnijom kombinacijom.

Potrebno vam je:

1 glavica brlog luka
300 grama meda

Priprema:

U teglu s medom stavite naseckani beli luk. Dobro promešajte i držite na suvom i tamnom mestu. Svako jutro uzmite po jednu kašičicu ove mešavine i tako 7 dana. Zatim napravite pauzu pa nastavite po potrebi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

detoksikacijanapitak
Komentari (0)
Dodaj komentar