U trendu

Naručite lični horoskop

Naručite lični horoskop

Krstarica će napraviti vaš lični horoskop, sa detaljnim tumačenjem, analizama i prognozama, na oko 14 strana!

Foto: Krstarica

Svi smo mi rođeni na određenom mestu na zemljinoj kugli, određenog dana, sata i minuta. Baš u to vreme, raspored planeta na nebu bio je specifičan i različit u odnosu na druge osobe. Natalna karta je upravo to – prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja. Taj raspored ima uticaja na čitav život svake osobe.

Još od starih vremena mnogi su gledali u nebo pokušavajući da odgonetnu raspored planeta i njihov uticaj na ljude. Do sada smo to radili mnogim svojim prijateljima, koji su nas ohrabrili da svoja umeća ponudimo i vama koji posećujete Krstaricu.

Cena izrade i tumačenja natalne karte iznosi 3999 dinara, za koje dobijate detaljan lični horoskop (prosečne dužine 14 strana). Plaćanje se vrši na naš račun u banci, a uplatu možete da izvršite elektronski ili iz bilo koje banke, pošte ili inostranstva.

Molimo Vas popunite donji formular sa podacima osobe za koju želite izradu ličnog horoskopa, a mi ćemo vam na mejl dostaviti instrukcije za plaćanje. Nakon izvršene uplate, poslaćemo vam u najkraćem roku lični horoskop.

  Molimo Vas da izvršite uplatu shodno sledećim instrukcijama:

  • Svrha uplate: Izrada ličnog horoskopa

  • Primalac: Internet Krstarica d.o.o, Bulevar despota Stefana 95, Beograd

  • Iznos: 3999,00 dinara

  • Račun primaoca: 170-30038726001-22

  Nakon prispeća Vaše uplate ćemo pristupiti izradi i tumačenju Vaše natalne karte, koju ćemo Vam dostaviti na Vaš mejl.

  Kada budemo imali sve podatke, pristupamo izradi i tumačenju natalne karte. Tri najvažnije stvari u njenom formiranju su planete, horoskopski znaci i kuće. Sve to je upakovano u astrološki krug koji je podeljen na 12 jednakih delova – znakova, a koji pokazuje raspored planeta na nebu u trenutku vašeg rođenja.

  Zodijački krug ima i 12 kuća. Kuće u natalnom horoskopu odnose se na energiju i događaje, na to gde se i u kojim aspektima života nešto događa. Kombinacija znakova planeta i kuća i njihov raspored u natalnoj karti – ono su što zapravo tumačimo.

  Za čitanje natalne karte potrebno je sagledati celu sliku. Svaka kuća, njeni znaci, svi znakovi – samo su delići slagalice. Priča o nečijoj sudbini kroz natalni horoskop zahteva da sagledate sve te deliće i sklopite celu sliku – slično kako kada slažete puzle.