Ambasadorka Srbije se obrukala pred Novakom i kraljevskom porodicom (video)

Nakon velike, šeste pobede na Vimbldonu, Novaka Đokovića su, po protokolu, u prostorijama Ol Ingland kluba, pozdravili članovi kraljevske porodice. A među njima bila je i jedna gošća koja je svojim ponašanjem izazvala pravu pometnju na društvenim mrežama.

Poznato je da su pravila ponašanja na najstarijem Gren Slemu vrlo svečana i mnogo zvaničnija nego na ostalim Gren Slemovima, gde vlada opuštenija atmosfera. Šampion Vimbldona je sa peharom u ruci najpre pozdravio Princa Edvarda, vojvodu od Kenta, kome je pružio ruku i razmenio par reči, a pored člana kraljevske porodice nalazila se ambasadorka Srbije u Velikoj Britaniji Aleksandra Joksimović, koja se, ne sačekavši da Novak i vojvoda završe, ubacila u razgovor, u želji da i ona čestita osvajaču titule.

„Mogu li ja da čestitam? Ja sam ambasadorka Srbije“, rekla je dok je pružala ruku Novaku, koji nije znao o kome radi, ali se naposletku rukovao sa njom.

Đoković se zatim okrenuo ka Kejt Midlton, vojvotkinji od Kembridža, sa kojom je proćaskao u malo opuštenijem tonu o tome koliko je značajno za tenisere i za organizatore što je Vimbldon ove godine održan, i to uz prisustvo publike.

Novak je zatim vojvotkinju pitao o njenom bavljenju tenisom.

„Svaki put kada se spremimo i ponesemo opremu, i deca žele da nam se pridruže, što je zaista sjajno“, rekla je Kejt najboljem teniseru sveta, na šta je on poručio da je to divno i poslao pozdrave njenoj porodici.

„Zaista vam hvala što ste bili ovde danas“, rekao je na kraju Đoković i uputio se ka terasi sa koje je pozdravio okupljenje navijače.

O gafu ambasadorke Joksimović na Tviteru ne prestaje da se govori, te joj mnogi pored upadanja u razgovor, zameraju i izbor odeće za ovaj zvanični prijem, jer je poznato da gola ramena nisu dopuštena na takvim dešavanjima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ambasadorkanovak djokovicVimbldon
Komentari (8)
Dodaj komentar
  • Americki Alah

    nista sporno u ponasanju. Da nece da pita engleze za dozvolu? Bravo curo!

  • De Mode

    Majko sveta koja mera ne vaspitanja…. Ulicni napad -recnik i ponasanje… Koga bre briga sto si ti Ambasadorka… ?Zbog ovakvih tonem u zemlju od sramote kao Srbin…. Strasnoooo…..

  • Anonimni

    Nevaspitanje primitivizam nedostatak osecaja mis egomanijakalni praziluk viri na zalost ko postavlje ovakve za Amabsadora ?!? Ej Srbijo dokle ?

  • bambi

    A kakve veze Djokovic ima sa Srbijom?

  • Anonimni

    … a jednom uhvatio komšiju iz Monaka u raskoraku pred Dodoom koji se zapitao „kako ste vi komšije molim?“- pa ima stan… djevojko, hahah trača

  • Ja

    Nije naivna. Pokusala je da Novaka „uhvati na srpstvo“ i javno ponizi domacine. Logicno, ocekivala je da se Novakom izljubi 3 puta i lepo isprica, dok clanovi Kraljevske porodice cekaju ko po.isan cvet. Sutradan bi bila glavna zvezda crvene stampe, a njen „poduhvat“ bi se prepricavao danima. Sreca, Novak je celicnih zivaca. Verovatno zna sa kim ima posla, ili nije prvi put da ga neko izblamira. Primetite da Novak odavnoooo ne srbuje, nema vise prsta, srpske zastave i sl.

  • Anonimni

    … guraju se silikoni breee…

  • Anonimni

    Ko se tu gura za funkcije… c-c-c…