Bufon pobesneo zbog penala, dobio crveni: „Sudija ima kantu za smeće umesto srca“ (video)

Real Madrid je u polufinalu Lige šampiona. ‘Kraljevi’ su u sredu, uprkos porazu od 3:1, posle velike drame ipak prošli italijanski Juventus zahvaljujući rezultatu od 3:0 koji su na Santjago Bernabeu doneli iz Torina.

Uzbudljivu utakmicu u Madridu obeležila je i kontroverzna odluka sudije Majkla Olivera koji je u nadoknadi kontakt Vazkeza i Benatije procenio kao jedanaesterac za domaćine. Nakon opšteg haosa i kraće pauze, loptu je u ruke konačno uzeo Kristijano Ronaldo i iz jedanaesterca postavio konačan rezultat za veliko oduševljenje na krcatim tribinama.

Nakon dvoboja bilo je zanimljivo poslušati izjave, posebno onu Đanluiđi Bufona, koji je zbog svoje reakcije na spornu sudijsku odluku, morao da ranije napusti teren. Veliki Gigi posle susreta izneo je svoje mišljenje o Oliveru, dok se prema slavljenicima poneo gospodski.

https://youtu.be/gGfTKeeQIyc

– Moraš biti životinja da to uradiš, moraš imati kantu za smeće umesto srca – prokomentarisao je Bufon odluku sudje pa usput i otkrio šta mu je rekao pre dobijanja crvenog kartona:

– Ništa previše čudno. Samo ne želim prihvatiti činjenicu da je sudija glavni u utakmici poput ove, u utakmici s dva elitna tima, a da nema karakter, hrabrost ili sposobnost za donošenje smirene odluke.-

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Đanluiđi BufonJuventusReal Madrid
Komentari (0)
Dodaj komentar