Cicipas nije bio blag prema Đokoviću, evo šta je izjavio

Grčki teniser Stefanos Cicipas nije bio blag prema Novaku Đokoviću.

Cicipas je u video intervjuu rekao da je Đoković učinio da ostali teniseri izgledaju kao budale.

Grk kaže da on nikada ne bi pomislio da uradi to što je uradio Đoković.

„On definitivno igra po svojim pravilima i radi neke stvari koje većina igrača ne bi imala petlju da urade. Pogotovo što je ATP objavio jasne kriterijume za ulazak u zemlju. Nikada nisam ni pomislio da krenem na turnir nevakcinisan i da kršim protokole“, rekao je Cicipas i dodao:

„Nisu svi raspoloženi da prate pravila koje je odredila država. Mali procenat bira neki svoj put i čini da većina nas izgleda kao budale“.

(B92)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

novak djokovic
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Ovaj „pametni“ Grk neka odgovori samo na jedno pitanje: AKO SU VAKCINE EFIKASNE, zašto se stalno moraju testirati i oni, koji su vakcinisani ?

  • Vladimir Borisavljević

    Izgleda da se mladi grčki pretendent pomalo zaneo u svom „pravednom“ gnevu i počeo da govori neistine. Đoković je pratio pravila i na osnovu toga je i pušten u Australiju. Nošen povređenom sujetom i željom da se priključi opštoj hajci Cicipas je zaboravio kakva se lavina optužbi sručila na njega povodom upotrebe toalet pauze za vreme mečeva. Tada se uzalud pozivao na pravila koja je poštovao. Čini se da je zaboravio i da je od tenisera u njegovu odbranu ustao – Đoković. Dao je skroman doprinos atmosferi linča koja okružuje njegovog kolegu i možda se pomalo dodvorio čelnicima ATP i postao „dobar momak“. Mlad je i ima nade da postane ličnost od integriteta, nadam se.