Dirljiv gest igrača Bolonje: Zapevali Mihajloviću ispod bolničkog prozora (video)

Velikim preokretom u Breši (3-4) Bolonja je ostvarila i drugu pobedu u novoj sezoni Serije A, što joj je donelo drugu poziciju na tabeli, iza Intera.

Ovom pobedom fudbaleri Bolonje vratili su osmeh na lice svom treneru Siniši Mihjaloviću koji je utakmicu gledao iz bolničkog kreveta, a u poluvremenu je poslao igračima ozbiljnu poruku.

– Bio je besan i pokušali smo da prenesemo njegov mentalitet kad smo se vratili. Zahvaljujući njegovom stavu odigrali smo ovakvu utakmicu – otkrio je Rodrigo Palacio.

Na povratku kući autobus sa igračima Bolonje zaustavi se kod bolnice Sant’Orsola gde se leči Mihajlović. Igrači su došetali do njegovog prozora, prvo mu zapevali, a onda utihnuli da čuju trenerovu poruku.

– Nisam ovo očekivao, hvala vam. Bili ste dobri, ali u sredu ćemo razgovarati o tome jer nije mi se sve svidelo – poručio je Siniša svojim igračima.

Srpski trener se trenutno nalazi u drugoj fazi hemoterapije i nije mu dopušteno da vodi ekipu, već s igračima može da komunicira isključivo telefonski. Čini se da i vođenje tima za sada funkcioniše odlično.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bolonjaSiniša Mihajlović
Komentari (0)
Dodaj komentar