U trendu

Dirljiv gest igrača Bolonje: Zapevali Mihajloviću ispod bolničkog prozora (video)

Velikim preokretom u Breši (3-4) Bolonja je ostvarila i drugu pobedu u novoj sezoni Serije A, što joj je donelo drugu poziciju na tabeli, iza Intera.

View this post on Instagram

SINISA C’È ❤️💪💙 ⠀⠀⠀⠀⠀ #WeAreOne

A post shared by Bologna Fc 1909 (@officialbolognafc) on

Ovom pobedom fudbaleri Bolonje vratili su osmeh na lice svom treneru Siniši Mihjaloviću koji je utakmicu gledao iz bolničkog kreveta, a u poluvremenu je poslao igračima ozbiljnu poruku.

– Bio je besan i pokušali smo da prenesemo njegov mentalitet kad smo se vratili. Zahvaljujući njegovom stavu odigrali smo ovakvu utakmicu – otkrio je Rodrigo Palacio.

Na povratku kući autobus sa igračima Bolonje zaustavi se kod bolnice Sant’Orsola gde se leči Mihajlović. Igrači su došetali do njegovog prozora, prvo mu zapevali, a onda utihnuli da čuju trenerovu poruku.

– Nisam ovo očekivao, hvala vam. Bili ste dobri, ali u sredu ćemo razgovarati o tome jer nije mi se sve svidelo – poručio je Siniša svojim igračima.

Srpski trener se trenutno nalazi u drugoj fazi hemoterapije i nije mu dopušteno da vodi ekipu, već s igračima može da komunicira isključivo telefonski. Čini se da i vođenje tima za sada funkcioniše odlično.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar