„Đoković je ponižen“: Karikatura najboljih tenisera razbesnela Novakove navijače (foto)

Dok se dvojica najboljih tenisera sveta Novak Đoković i Rafael Nadal spremaju za egzibicioni meč u Kazahstanu, koji će biti odigran u četvrtak, njihovi navijači vode borbe za prestiž.

Jedan od umetnički nadarenih Nadalovih fanova nacrtao je karikaturu četvorice najbolje plasiranih tenisera sveta na rolerkosteru kako bi proslavio činjenicu da će njegov ljubimac uskoro preuzeti prvo mesto na ATP listi. Na voziću je na čelu nasmejani Španac, dok iza njega sedi Srbin zabrinutog izraza lica. Federer i Zverev su opušteni i veseli na trećem i četvrtom mestu.

Ovo je nešto što se nije svidelo navijačima Novaka Đokovića širom sveta pa su osuli paljbu i na TenisTV da, objavljivanjem slike, favorizuje Nadala.

Srbin i Španac će od 4. novebra zameniti mesta na tabeli jer iz razdvaja samo 320 bodova, a ko će sezonu završiti na prvom mestu znaće se tek posle turnira u Londonu i Parizu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

ĐokovićkarikaturaNadal
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Gospodo MRZITELJI SRBA I NOLETA mozete kako hocete ali i ne dokle hocete .Kako god bude ove godine NOLE CE 2020 PONOVO BITI PRVAK SVETA !

  • Slavica

    Novak nikada ne moze biti ponizen. On je najbolji svih vremena, bez obzira na kojoj je poziciji ATP.